Beauty

De mooiste beauty looks van Paris Fashion Week AW19 die je nu alvast kunt dragen

De mooiste beauty looks van Paris Fashion Week AW19 die je nu alvast kunt dragen

Bij de Paris Fashion Week AW19 spotten we een hoop nieuwe beauty trends. De kleuren worden met het seizoen dieper en donkerder, zoals we gewend zijn. Omdat we eerst nog even willen genieten van het voorjaar en de zomer die voor de deur staan, doen we liever inspiratie op waar we nú wat aan hebben. 

Op de catwalks in Parijs zien we de klassieke Franse beauty look voorbij komen, maar met verrassende twist. Een winged eyeliner in een opvallende tint, elegante rode lippen als eyecatcher en oogleden in knallend blauw. Kijk gauw voor de mooiste beauty looks van Paris Fashion Week AW19 die je nu alvast kunt dragen!

Knalrode lippen

Paris Fashion Week is natuurlijk niet compleet zonder de welbekende Franse look, en daar mag rode lippenstift niet bij ontbreken! De lippen van de modellen kregen bij de shows van Chloé en Paco Rabanne een diepe bordeauxrode of knalrode, matte tint. De lijnen waren scherp en stevig aangezet met een lipliner en ingekleurd met een rode lipstick.

Gezien bij: Chloé, Paco Rabanne, Mugler, Louis Vuitton

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chloé (@chloe) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chloé (@chloe) op

Blauwe oogleden

Knallend, mat, sprekend en bovenal blauw waren de ogen bij de shows van Mugler en Marques Almeida. Van lichtblauw tot diepblauw: de kijkers van de modellen werden aangezet met een flinke blauwe liner of oogschaduw in een matte tint. Iets te heftig om je oogleden volledig van een mat blauwe kleur te voorzien? Kies dan voor een knallende blauwe eyeliner en maak er een mooie cateye mee. Opvallende kijkers gegarandeerd!

Gezien bij: Mugler, Marques Almeida

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Inge Grognard (@ingegrognard) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mugler (@muglerofficial) op

Cateye 2.0

De klassieke zwarte winged eyeliner werd bij de shows van Guy Laroche vervangen voor een matte rode liner. Makeup artist Kabuki verkoos een rode tint op de ogen boven een rode tint op de lippen en noemt het de moderne, minimalistische variant op de klassieke rode lip. Bij Saint Laurent bleef de eyeliner zwart, maar werd hij een flink stuk doorgetrokken voor een moderne statement look. Tip: wijk eens af van de klassieke zwarte liner en probeer een nieuwe tint in bijvoorbeeld rood, oranje of koper.

Gezien bij: Guy Laroche, Saint Laurent

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ANDREY SHILKOV (@andreyshilkov) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Inge Grognard (@ingegrognard) op

Lancôme, L'Absolu Rouge lipstick, 189 Isabella (mat) bij De Bijenkorf

Chanel, Ombre Première Poudre, 16 Blue Jean bij De Bijenkorf

Dior, Diorshow On Stage Liner, 861 Matte Red bij de Bijenkorf

Beeld: Bruno press
Deel dit artikel
Back to top