Gezichtsverzorging

Topmodel Rosie HW heeft last van acne en dit is wat ze doet om het te verminderen

Topmodel Rosie HW heeft last van acne en dit is wat ze doet om het te verminderen

Rosie Huntington-Whiteley is één van de mooiste modellen ter wereld. De Britse heeft een prachtig gezicht en een dito lichaam maar ook qua stijl en carrière is ze een groot voorbeeld. Zo heeft ze een hebberigmakende garderobe en richtte ze niet zo lang geleden haar eigen beauty website op genaamd Rose Inc. 

Het model krijgt altijd veel vragen naar haar beauty routine en vooral naar de manier waarop ze haar make-up afhaalt, zijn mensen nieuwsgierig. Nu heeft Rosie een video opgenomen waarin ze stap voor stap laat zien hoe ze haar maquillage verwijdert én wat ze daarna op haar gezicht smeert.

In het filmpje onthult de Britse dat ze last heeft van acne, iets wat ze van haar moeder heeft geëerfd. Om haar vettige huid onder controle te houden en puistjes te voorkomen, zorgt ze niet alleen goed voor haar huid maar let ze ook goed op haar eetgedrag. Alles wat je in je mond stopt, heeft namelijk effect op de conditie van je huid.

Wat Rosie precies allemaal doet? Bekijk dit in de video hieronder én shop daaronder meteen een aantal van haar favoriete producten. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

Bioderma Sensibio H2O 500 ml bij Bol.com

Lanolips Banana Balm Lip Sheen 3-in-1 bij FreePeople.nl

BareMinerals Vital Power Eye Gel Cream SkinLongevity bij Parfumsdreams.nl

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top