Gezichtsverzorging

Is dit de crème die ervoor zorgt dat je er als jonge moeder er wél fris en fruitig uitziet?

Is dit de crème die ervoor zorgt dat je er als jonge moeder er wél fris en fruitig uitziet?

Het leven van een 'jonge' moeder gaat niet altijd over rozen. Natuurlijk, de liefde voor je kind kent geen grenzen maar de uren slaap die je tekort komt en de stress die komt kijken bij het hebben van een klein kind (je spruit eet niet, is weer eens snotverkouden, heeft een vreemde uitslag, etc.) heeft vaak een groot effect op je leven.

Het voelt soms alsof je alles weer opnieuw moet uitvinden én daarnaast heb je er wel eens beter uitgezien. Met wat make-up en een leuke outfit kom je een eind, maar als je daar niet aan toekomt of je wallen nog steeds de boventoon voeren van jouw look dan kom je niet echt verder. Ons advies? Blijf proberen goed voor jezelf te zorgen qua rust, tijd om je gedachten op een rijtje te zetten én door dingen te doen zodat jij je fijner voelt.

Een goede huidverzorging kan je een flink eind op weg helpen. Als je velletje er fris uitziet en je wallen afnemen, draagt het bij aan je gezonde en blije look. In het kader daarvan mocht Trendalert's Michelle een serum van Murad uitproberen van Skin-shop.nl. Als moeder van een jongetje van twee jaar, heeft ze er al flink wat slapeloze nachten en stressmomenten op zitten met de nodige impact op haar huid. Binnen no time ontvingen we het pakketje op de redactie van Skin-shop.nl met daarin niet alleen het Revitalixir Recovery Serum van Murad, maar ook drie samples van Murad's Hydro-Dynamic Ultimate Moisture om daar overheen te dragen. Een serum alleen is namelijk niet voldoende als complete gezichtsverzorging.

Murad's Revitalixir Recovery Serum is een bedoeld voor het gezicht én het gebied rond je ogen: wel zo handig, een product dat die twee gebieden die vaak afzonderlijk aangepakt moeten worden in één keer dekt. Het serum belooft een ontspannende en herstellende werking te hebben. Het richt zich op vroegtijdige verouderingseffecten van stress en heeft direct effect maar ook lange termijn resultaten. Het vormen van expressielijnen wordt aangepakt en de vaalheid, roodheid en dehydratie van de huid die hand in hand gaan met stress, worden in de kiem gesmoord. 

De belangrijkste werkzame stoffen van het serum zijn cannabis (voor het herstel van de zachtheid van de huid en hydratatie), champagneblad extract (dit werkt direct verzachtend), neuropeptiden (ontspant expressielijnen), caffeïne (versterkt huidspanning en vermindert wallen onder de ogen) en niacinamide (verfijnt de huidstructuur). Deze stoffen en meer zitten verpakt in kleine capsules in een langwerpige fles. 

Eén keer op het pompje drukken, geeft genoeg serum om je gezicht mee in te smeren. Ga je liever royaal te werk en/of pak jij je nek ook meteen mee, dan zijn twee pompjes nodig. De capsules worden door de pomp fijngemaakt en op je hand verschijnt een mengsel met een parelmoerachtige glans. Het serum is gemakkelijk uit te smeren en heeft een subtiele geur. Binnen een paar seconden is het product opgenomen door de huid. Na het serum kun jij je eigen dagcrème aanbrengen maar het liefst ga je natuurlijk voor een product uit dezelfde lijn van Murad, zoals de Hydro-Dynamic Ultimate Moisture crème.

Michelle:"Het serum voelt erg prettig aan op de huid. Ik heb regelmatig gehad dat ik in een korte tijd bultjes krijg omdat er iets in zit wat mijn huid niet kan verdragen en dat is bij het serum zeker niet het geval. Het effect wat ik meteen ervan zie, is dat mijn gezicht een gezonde gloed heeft. Het ziet er allemaal net even wat frisser en levendiger uit en dat is precies waar ik op zoek naar ben. In de twee weken tijd dat ik het serum gebruikt heb, zijn mijn wallen ook wat verminderd. Wat het effect is op lijntjes, heb ik niet gemerkt. Deels omdat ik hier nog niet écht heel erg last van heb en deels omdat het een te korte tijd is om daar een groot verschil in te bemerken."

Conclusie? Ben jij een jonge moeder die wel wat kan gebruiken om er frisser uit te zien in je gezicht? Dan is dit absoluut een product om te proberen. Wij hebben erg goede ervaringen met de service van Skin-shop.nl en raden dan ook aan om het product daar te bestellen. Niet alleen verzenden ze gratis en krijg je samples bij je bestelling, ook wordt er een passend advies gegeven bij de bestelde producten door gediplomeerde schoonheidsspecialisten én houden ze van een persoonlijke benadering. Skin-shop.nl heeft dus de voordelen van een webshop én die van een persoonlijke schoonheidsspecialiste. Hoe fijn is dat?

Beeld: iStock en Trendalert
Deel dit artikel
Back to top