Fashion

Deze kledingkast hack helpt je kleding weg te doen

Deze kledingkast hack helpt je kleding weg te doen

Spullen wegdoen en opruimen, het lijkt de laatste tijd steeds meer een trend te worden. Weinig spullen bezitten zorgt namelijk voor ruimte in je hoofd én in je leven. Wil je ook beginnen met ontspullen? Dan is een kledingkast detox een mooie start. Met de volgende hack ruim je je kledingkast binnen vijf minuten op!

Iedere vrouw heeft items in haar kast hangen die ze niet draagt. Van een veel te dure miskoop tot een oude jeans waarvan je hoopt dat je hem ooit nog weer zult passen. Veel vrouwen dragen 60% van de kleding uit hun kast niet eens. De hoogste tijd dus om afstand te doen van deze ongebruikte items, want die nemen alleen maar veel ruimte in beslag, waardoor je veel langer doet over het samenstellen van een outfit.

Hoe je begint aan je kledingkast detox? Dat kan met de volgende kledinghanger hack. Het werkt als volgt: eens per zes maanden hang je al je kledinghangers andersom in je kast (met de opening van de hanger naar je toe). Heb je een keldingstuk gedragen, dan hang je de hanger terug in de kast op de normale manier. Na een half jaar kun je precies zien welke kledingstukken je al veel te lang niet hebt gedragen en waarvan het tijd is om afscheid te nemen... Good luck!

 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top