Nagellak

De nieuwe wintercollectie van jouw favoriete nagellakmerk

De nieuwe wintercollectie van jouw favoriete nagellakmerk

Met temperaturen rond het vriespunt kunnen we het eigenlijk wel winter noemen en zoals we van ons favoriete nagellakmerk gewend zijn, hoort bij een nieuw seizoen ook een nieuwe collectie! We hebben het natuurlijk over essie die ons weer gelukkig maakt met zes nieuwe kleuren! 


De collecties van essie hebben altijd een doordacht thema met een origineel verhaal erachter. Zo heeft iedere kleur altijd een eigen naam en daarmee ook een eigen rol binnen de collectie. De winter 2016-2017 collectie van essie is geïnspireerd op de swinging sixties in onze favoriete stad: Londen! Zoals essie's Global Color Director Rebecca Minkoff vertelt: "It was a time of freedom, groovy tunes and shabby chic styles and soirees that only the hippest could attend."

De wintercollectie gaat over avonden stappen in Londen, opdoffen en klaar zijn om op pad te gaan met je beste vriendin. De energie, de uitbundigheid en het 'alles kan gebeuren' gevoel van wanneer je het coolste feestje in de meest fashion-forward club inloopt staan centraal. De kleuren in deze collectie staan voor die energie en essie hoopt dan ook dat je dat zult voelen wanneer je ze draagt. Ontdek de kleuren hieronder! 

 

getting groovy

De eyecatcher van de collectie heeft de perfecte naam gekregen. Met deze metallic gold op je nagels steel je ongetwijfeld de show op de dansvloer while getting groovy!
Dit is de nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerk

ready to boa

Versier jezelf met deze feestelijke glinsterende mahoniebruine kleur die jouw sassy look afmaakt. 

Dit is de nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerk

party on a platform

Deze granaatrode kleur staat voor de iconische keurmerken van Londen; de dubbeldekker bus, de telefooncellen en het symbool van de metro, terwijl de titel party on a platform refereert naar dansen op het podium op je platform hakken! 

Dit is de nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerk

satin sister

Wat is de perfecte avond zonder je beste vriendin?! Deze pauwblauwe kleur zorgt voor heel veel lol een onvergetelijke avond! Jij en je satin sister zijn partners-in-crime forever.


Dit is de nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerk

oh behave!

'Oh behave!' was een flirterige zin die werd gebruikt door zowel mannen en vrouwen, bedoeld om iemand te vertellen dat ze zich moesten gedragen. Maar het leven is zoveel leuker wanneer je je laat gaan en dat doe je met deze spannende, rijke en glinsterende peachy frost.

Dit is de nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerk

go with the flowy

Plannen is zó saai. Leef in het moment, be free en go with the flow met deze cloudlike grijskleur. 
Dit is de nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerk

Feestdagen tip: DIY party nails
 De nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerkDe nieuwe collectie van jouw favoriete nagellakmerk

Tijdens de feestdagen pakken we graag uit en doen we graag een beetje extra ons best. Voor extra feestelijke touch geef je één of twee nagels per hand een uniek design aan de hand van deze kleine DIY.

Wat heb je nodig?
- een penseeltje
- go with the flowy
- getting groovy
- satin sister
- oh behave!
 

1. Start met een base coat en breng twee laagjes aan van go with the flowy. 

2. Gebruik een penseeltje om met getting groovy een sierlijk hartvorm te maken.

3. Maak vervolgens meer druppelvormen met satin sister, oh behave! en getting groovy. Maar je kunt ook aan andere patronen denken. Het is jouw feestje! Eindig met de gel setter top coat om extra lang van je mooie nail art te kunnen genieten.


Met welke kleur laat jij je gaan deze winter? ;-)


De essie winter collectie is vanaf 1 december verkrijgbaar bij Etos en Bol.com.
 

Deel dit artikel
Back to top