Fashion

De Obama's hebben een nieuwe baan en het is iets heel anders dan wat ze gewend zijn

We zijn allemaal nog steeds een beetje verdrietig over het vertrek van Obama, maar denk maar niet dat we helemaal van hem af zijn! Na zijn tijd in het Witte Huis maakt hij nu samen met zijn vrouw Michelle een carrièreswitch en wij zijn het er helemaal mee eens. Ooit gedacht dat een voormalig president zich op films en series zou storten? Wij dus ook niet!

Eén jaar na zijn vertrek uit het Witte Huis gaat Obama er weer helemaal voor, maar wel op een heel ander terrein. Barack en Michelle hebben een overeenkomst gesloten met Netflix om films en series te gaan produceren. De series mogen zowel gescript zijn al real life, dus dat biedt mogelijkheden! Barack laat in een statement weten dat hij in zijn tijd als president veel inspirerende mensen is tegengekomen en dat hij ze een stem wil geven.

"One of the simple joys of our time in public service was getting to meet so many fascinating people from all walks of life, and to help them share their experiences with a wider audience. That's why Michelle and I are so excited to partner with Netflix – we hope to cultivate and curate the talented, inspiring, creative voices who are able to promote greater empathy and understanding between peoples, and help them share their stories with the entire world."

De Obama's zijn dan ook niet van plan om iets te gaan produceren wat gaat over het Witte Huis of Donald Trump. In plaats daarvan willen ze juist persoonlijke verhalen centraal laten staan in de producties. Wij zijn erg benieuwd, maar we weten zeker dat het wel goed gaat komen.

 

Een bericht gedeeld door Barack Obama (@barackobama) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top