Wedding

Checklist bruiloft: dit is wat je allemaal nodig hebt als je bent uitgenodigd

Het hoogseizoen voor bruiloften komt steeds dichterbij en vandaar dat wij een handige 'checklist bruiloft' voor je hebben opgesteld. Er zijn genoeg dingen die je kan vergeten als je bent uitgenodigd en dat is op zo'n mooie dag wel het laatste wat je wil dat gebeurt. Het is daarom belangrijk om alles stap voor stap af te vinken. Wij zetten het voor je op een rijtje! 

Het is niet zomaar een alledaags evenement, dus het is begrijpelijk als je even door de bomen het bos niet meer ziet. Vandaar dat het handig is om een lijstje te maken met de titel 'checklist bruiloft'. Om je handje te helpen hebben wij al het één en ander opgezocht.

1. Draag geen wit en geen zwart
Je outfit is een heel erg belangrijk onderdeel van de dag. De bruid is natuurlijk al helemaal prachtig, maar ook de gasten mogen hun beste beentje voorzetten. Wel is het heel erg belangrijk dat je de kleuren zwart en wit ontwijkt. Deze zijn een no go! Deze regel mag niet missen op je checklist bruiloft. De bruid mag deze regel natuurlijk wel overtreden!

2. Zonnebrandcrème
Op je 'checklist bruiloft' mag zeker de zonnebrandcrème niet ontbreken. Heel veel trouwerijen zijn buiten en het zou zonde zijn als je er op het einde van de dag als een kreeft bijloopt. Niet vergeten dus!

3. Settingspray
Op een belangrijke dag als deze besteed je waarschijnlijk best wat aandacht aan je make-up. Dat is dan ook precies de reden dat je graag wil dat het de hele dag door perfect blijft zitten. Spray dit dan ook royaal over je gezicht voordat je weggaat.

4. Hét cadeau
Op de checklist bruiloft mag ook zeker niet het grote cadeau ontbreken. Niet zo fijn als iedereen iets leuks heeft meegenomen en dat jij met lege handen staat. Waarschijnlijk heeft het bruidspaar wel een lijstje met wensen opgesteld, dus het zal ook niet moeilijk zijn om iets te vinden! 

5. Iets om je warm te houden
Op het midden van de dag is het misschien wel erg warm, maar naarmate het wat later wordt, zal het ook zeker gaan afkoelen. Koud wil je het niet krijgen, dus zorg er vooral voor dat je een mooie sjaal of een vestje bij je hebt om dit tegen te gaan.

6. Deodorant
De checklist bruiloft behoedt je voor vele dingen en ook de kans dat je later op de dag niet meer zo fris bent. Het is natuurlijk een hele lange dag en dat kan je gaan ruiken. Vergeet daarom zeker niet een deodorant in je tas te stoppen! 

7. Platte schoenen
Hakken zijn prachtig bij een mooi jurkje, maar het kan niet anders dat je dit op een gegeven moment gaat voelen. Om te voorkomen dat je aan het einde van de dag mank loopt, kan je maar beter ook platte schoentjes als back-up meenemen. Met de checklist bruiloft zal je niks vergeten!

8. Blarenpleisters
Mocht het nou toch misgaan, kan je altijd nog voor de zeker wat blarenpleisters in je tas stoppen. Je weet maar nooit wanneer je het nodig zal hebben. Vink deze ook zeker af op de checklist bruiloft.

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top