Travel

9 x de leukste hotspots in Den Bosch

Heb jij dit weekend nog niks gepland en kan je dus wel wat inspiratie gebruiken? Ook vandaag laten we je zien wat the places to be zijn in een leuke Nederlandse stad. Deze week is het nog altijd mooie Den Bosch aan de beurt! Tijd om de leukste plekjes te verzamelen. 

Den Bosch is tijdens carnaval heel leuk, maar zeker ook als het geen feest is. In deze stad vind je onverwachts de leukste winkeltjes en met deze city guide kan je gemakkelijk de stad in alsof je het al jaren kent!

1. Crème Coffee & Pastry
Dit tentje in Den Bosch heeft echt van alles en nog wat. De kaart is erg gevarieerd en ze verkopen dus niet alleen lekkere taartjes, zoals de naam misschien doet vermoeden. Je kan hier naast ontbijten en lunchen, ook gezellig een hapje eten in de avond. Oh, en als je een fijne werkplek zoekt, bij Crème is er een speciaal hoekje ingericht voor de liefhebbers! 

 

Een bericht gedeeld door Crème (@cremedenbosch) op

2. Conceptstore 21
Concept stores zijn onze favoriete winkels, omdat het altijd een verrassing is wat je tegen gaat komen. Conceptstore 21 verkoopt handgemaakte items van zelfstandige ondernemers en de eigenaresse Myrthe maakt zelf ook verschillende woonaccessoires. Je kan hier onder andere servies, kussens, posters en kaarsen vinden en ben je nou niet in de buurt, dan kan je ook bestellen via de website

3. Oerwoud
Een echte groene hotspot is Oerwoud. Als je fan bent van planten, dan moet je hier dus hoe dan ook even langsgaan! In deze winkel hebben ze de natuur echt naar binnen weten te brengen en dat is erg leuk om te zien. Je kan hier naast de leukste planten kopen, ook het gezonde café induiken. Alles wat je hier eet is plantaardig en bereid zonder toegevoegde suikers. Zorgeloos genieten dus!

4. KOEKWAUS
Dit winkeltje wordt gerund door twee zussen genaamd Laura en Marlou. Het is super leuk om hier even binnen te lopen en je wordt er hoe dan ook vrolijk van. Net zoals in elke concept store vind je hier van alles en nog wat en is het één en al creativiteit. Koekwaus is een Brabants woord wat mafkees betekent en dat vinden de eigenaresses nou juist zo leuk! Ze hebben de winkel ook heel leuk weten in te richten.

5. Eetbar DIT
Het interieur van dit eettentje is geweldig en dat levert bij ons al een aantal pluspunten op. Als je wel van een beetje humor houdt, dan is dit the place to be. Op de ontbijtkaart staat bijvoorbeeld een paracetamol of de morning after pil en dat moet je natuurlijk niet al te serieus nemen. Bij deze eetbar kan je ontbijten, lunchen en dineren en de kaart is erg gevarieerd. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor loempia's, maar ook voor een Turkse pizza of rauwe tonijn. 

 

Dit zegt toch genoeg 💕🙏🏼

Een bericht gedeeld door manon van den oort (@hey_frits) op

 

Een bericht gedeeld door lonnekeg (@lonnekeg) op

6. OAK
Je kan het allemaal zo gek maken als je wil, maar soms is eenvoud ook heerlijk verfrissend. OAK is de buurvrouw van de eerdergenoemde hotspot Crème en is het binnenlopen ook helemaal waard! De spulletjes die hier verkocht worden, hebben een Scandinavische look en daar zeggen wij nooit nee tegen. Je kan hier terecht voor kleding en woonaccessoires en dat voor een fijn prijsje. 

 

#letters #necklace #goldplated #oakdenbosch #snellestraat #fashion #interior #plants #gifts

Een bericht gedeeld door OAK Den Bosch (@oakdenbosch) op

7. Robbies
Bij Robbies kan je naast gezellig plaatsnemen voor de lunch, ook verschillende soorten items shoppen. De sfeer is heel fijn en het eten is naast lekker ook erg fotogeniek. Dit tentje heeft een beetje een Franse sfeer en een croissantje is daarom ook niet misplaatst. Na je maaltijd kan je zolang als je wil rondkijken tussen de woonspulletjes, kleding en hebbedingetjes.

 

Een bericht gedeeld door ROBBIES (@robbies_365) op

 

Een bericht gedeeld door Nicole (@nicolevandal) op

 

Een bericht gedeeld door ROBBIES (@robbies_365) op

8. Liefste fashion
Wij worden erg vrolijk van boetiekjes en deze maakt ons al helemaal blij. Deze boetiek is sinds 2012 open, maar het lijkt alsof die er echt al heel veel jaren zit. De winkel is ingericht met allerlei vintage items en de muur is nauwelijks afgewerkt, waardoor je kan genieten van een mooie bakstenen muur. Ze verkopen hier unieke accessoires en kleding en dat is altijd een fijne vondst. Zeker eentje om echt niet over te slaan!

 

Een bericht gedeeld door Shopkaart (@shopkaart) op

9. Bar 35
Bij Bar 35 zijn de lekkerste burgers te krijgen! Je kan tussen veertien verschillende burgers kiezen en er zijn ook vegetarische opties. Net zoals bij vorige hotspots, maken ze ook hier gebruik van vintage items in het interieur en dat zorgt altijd voor een leuke sfeer. Je krijgt hier een beetje Amerikaanse vibes en dat is als je een burger eet alleen maar passend!

 

Een bericht gedeeld door Manify.nl (@manifynl) op

 

Een bericht gedeeld door Y A R A (@yaravandee) op

 

Lunch @bar35_

Een bericht gedeeld door TheFoodEnthusiasts (@tfe_thefoodenthusiasts) op

Beeld thumb: @isabella.dams, @oakdenbosch, @oerwouddenbosch.nl, @conceptstore21denbosch 

Deel dit artikel
Back to top