Fashion

De vriend van hoogzwangere Khloé Kardashian is vreemdgegaan + de extra beelden

Het leek allemaal heel goed te gaan voor realityster Khloé Kardashian. Een leuke vriend, een baby in de buik, een geweldige babyshower... Maar het heeft jammer genoeg niet zo fijn mogen blijven. Er zijn namelijk beelden opgedoken waarin te zien is dat vriend Tristan Thompson het wel heel gezellig heeft met een andere vrouw in een club in New York.

Zaterdagavond was Tristan weg van huis voor een basketbalwedstrijd en heeft daar dingen gedaan die écht niet kunnen. Er zijn beelden opgedoken waar te zien is dat de basketballer wel erg intiem staat te praten met een dame... Nu is dit natuurlijk niet hetzelfde als vreemdgaan, maar het bleef hier niet bij. Jammer genoeg zijn er later ook nog beelden opgedoken waarop te zien is dat de twee met elkaar zoenen. Ook is dezelfde dame bij zijn hotel gespot waar ze de volgende morgen pas wegging.

Khloé kan elk moment bevallen en heeft de beelden inmiddels vast ook zelf ook gezien. Een bron vertelde Page Six dat ze er kapot van is en ook enorm vernederd. En dat is ook niet zo vreemd... 

"Khloé was devastated when she saw the pictures of Tristan with that girl, she went absolutely ballistic at him. She is not only hurt, she is humiliated and worried for their child. How could he do this, and so publicly, when their baby daughter could arrive within a week?"

En dit is ook niet de eerste keer dat Tristan is vreemdgegaan. Het blijft hier namelijk niet bij, er zijn ook beveiligingsbeelden te zien waarop hij zoenend met weer een andere dame te zien is. Oh, en er gaan geruchten dat hij ook is vreemdgegaan (met Khloé) toen hij nog een relatie had met zijn ex-vriendin die overigens ook zwanger was... Erg laf. Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen zou je zeggen.

 

Een bericht gedeeld door The Mood (@themoodmagazine) op

Een groot deel van de Kardashian familie schijnt nu onderweg naar Cleveland te zijn om Khloé te steunen. Onder andere Kris en Kim zijn op het vliegtuig gestapt. Die steun kan ze nu natuurlijk goed gebruiken!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top