Beauty

Deze olie zou je moeten gebruiken als je 20+ bent

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat het erg belangrijk is om je huid goed te verzorgen. Zo is een moisturizer een echte musthave en is een dagelijkse routine ook niet meer weg te denken. Wel is het lastig om tussen al die crèmetjes en oliën de perfecte te vinden voor jouw huid. Maar geen zorgen, wij hebben een hele goede aanrader! 

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met je huid goed te hydrateren. Sommigen zien het nu misschien als iets onbelangrijks, maar krijgen daar later jammer genoeg spijt van. Vanaf je twintigste is het al helemaal belangrijk om je huidverzorging serieus te nemen en wij hebben het perfecte product om dit mee te doen; squalaan olie! 

Squaleen (dit keer met 'ee') komt van nature voor in ons lichaam, maar vanaf je twintigste neemt deze stof langzaam maar zeker af. Je helpt je huid dus een handje als je gebruik maak van squalaan olie, aangezien je lichaam deze olie maar al te graag opneemt. 

Squaleen kan onder andere vanuit een haai worden gewonnen, maar gelukkig zit het ook in plantaardige producten zoals olijven. Het fijne aan dit product is dat het geen vettig laagje achterlaat op de huid, dat het de poriën niet verstopt én dat het geschikt is voor alle huidtypen. Het is een heel mild product, dus zelfs de gevoeligste huidjes kunnen het makkelijk hebben. Klinkt geweldig en dat is het ook! 

Het is een wondermiddeltje en je kan er ook nog eens allerlei kanten mee op. Je kan het onder andere voor je gezicht gebruiken, maar ook voor droge handen en zelfs voor gespleten haarpunten! We kunnen geen andere conclusie geven dat iedereen dit een keer geprobeerd moet hebben! 
Indie Lee Squalane Facial Oil

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top