Travel

5 x de leukste plekken om een afternoon tea te doen in Amsterdam

Soms wil je jezelf gewoon even lekker in de watten leggen. Dit kan je doen door online te shoppen, een beautybehandeling te boeken of - bij ons favoriet - een afternoon tea te doen ergens. Maar waar kun je nou het beste terecht voor een high tea in Amsterdam?

1. The Duchess
Onze absolute favoriet is de afternoon tea bij The Duchess. De hapjes zijn bijzonder, origineel en super lekker. Daarnaast ziet de ruimte waar je zit er super uit, is de service goed en kun je zo de keuken in kijken. Krijg je de uitgebreide sortering niet op? Dan neem je de rest gewoon mee naar huis. Het enige kleine nadeel zijn de fluwelen banken waarop je zit. Deze zijn super mooi maar net wat minder comfortabel om van te eten. 

2. Waldorf Astoria
De afternoon tea die door het Waldorf Astoria in hun Peacock Alley wordt geserveerd, deelt de eerste plek wat ons betreft met die van The Duchess. Met een telkens wisselend thema is het telkens een verrassing wat je krijgt. De hapjes zijn speels en verrukkelijk en de service vanzelfsprekend top. Zo kregen we daar een zakje van de heerlijke thee met rozensmaak mee naar huis, ontving een jarige vriendin een doosje met bonbons cadeau én kregen we als klap op de vuurpijl een rondleiding door het hotel. Kijk, daar houden we van.

3. Conservatorium Hotel
Een andere chique optie is het Conservatorium hotel. De ruimte is beeldschoon en ook de hapjes zijn heerlijk. Vanzelfsprekend kun je optioneel een glas champagne bij je afternoon tea bestellen.

4. Tassenmuseum Hendrikje
Een keuze die wat fijner is voor je portemonnee, is de afternoon tea bij Tassenmuseum Hendrikje. De broodjes en hapjes zijn wat simpeler maar de ruimte waar de afternoon tea plaatsvindt, is prachtig!

5. Amstel Hotel
Een klassieker als het op afternoon tea's aankomt, is natuurlijk het Amstel Hotel. Ook hier zijn de hapjes weer van uitmuntende kwaliteit en is de ruimte waar de afternoon tea plaatsvindt erg mooi.

 

Spend your Sundays well #amstelhotel #RoyalAfternoonTea #sundayflow #sweetstuff

Een bericht gedeeld door Amstel Hotel (@amstelhotel) op

Beeld thumb: @conservatoriumhotel

Deel dit artikel
Back to top