Beauty

Dit zijn de raarste plekken waar celebs botox laten inspuiten

Dat ze in Hollywood niet vies zijn van een beetje botox weten we allemaal wel, maar de standaard plekken als lippen, wangen en rondom de kraaienpootjes lijken voorbij. Er zijn veel meer bizarre plekken waar het goedje ingespoten kan worden.

Plastisch chirurg van onder andere Gwyneth Paltrow, Karyn Grossman vertelt dat je eigenlijk overal botox kan laten inspuiten met verschillende effecten als resultaat. 

Oren
Net als de rest van je lichaam kunnen je oren een beetje gaan ‘hangen’. Niet dat dit de voornaamste reden is dat hier botox in wordt gespoten maar vooral omdat de crème de la crème van Hollywood op de rode loper of op de set vaak grote en zware oorbellen in moet. Doormiddel van een drupje botox in de oorlel hangen de oorbellen weer mooi en gaat het niet hangen.

Handen & onderarmen
Je handen is de plek waaraan je het eerst kan zien dat je ouder wordt. Vandaar dat Madonna handschoenen draagt. Sommige spuiten dus botox in de handen en soms zelfs in de onderarmen zodat niemand hun leeftijd kan schatten.

Tepels
Soms komen er ook wat vreemde verzoekjes. Namelijk botox laten inbrengen bij de tepels. De reden kan zijn dat ze bezig zijn met een film en naakt op beeld moeten of omdat zij het voor hun partner doen. Het effect van botox in de tepel is te vergelijken met dat van een tepelpiercing.

Navel
Omdat er soms wat kuiltjes boven de navel kunnen ontstaan, kunnen deze ook worden geinjecteerd. Zo wordt de huid helemaal even. Het effect hiervan blijft gemiddeld twee jaar zichtbaar.

Voeten
Sommige celebs zweren erbij om botox in de onderkant van de voeten te laten spuiten. Ze zeggen dat je hierdoor gemakkelijker op hakken kan lopen. Maar volgens docter Grossman doet het inspuiten zelf al veel meer pijn dan op hakken lopen.

Wat vind jij van deze bizarre plekken?

Beeld: Getty Images 

Deel dit artikel
Back to top