Fashion

15 x de mooiste looks op de rode loper van de Emmy Awards

Heel leuk hoor films, maar series zijn nu populairder dan ooit. Er wordt ook zoveel moois en verslavends gemaakt. Gisteravond werden de Emmy's uitgereikt en wij delen graag de mooiste looks op de rode loper én de leukste feitjes over de avond met jullie.

Eén van de grote winnaars was de serie Big Little Lies waarin het draait om fysiek en emotioneel geweld tegen vrouwen. De serie, waarin Nicole Kidman en Reese Witherspoon een rol hebben, sleepte maar liefst vijf Emmy's in de wacht. A Handmaid's Tale was ook enorm populair en ontving tevens vijf prijzen. Bijzonder was de award die Lena Waithe kreeg voor de aflevering 'Thankgiving' in Master Of None van Aziz Ansari. Zij is de eerste donkere vrouw die een Emmy heeft gekregen voor het schrijfwerk in een serie. 

Saturday Night Live deed het ook goed bij de Emmy's en sleepte vier prijzen in de wacht. Alec Baldwin won bijvoorbeeld Best Supporting Actor in a Comedy Serie dankzij zijn interpretatie van Donald Trump. Over de rol zei hij dat het als een supergoede anticonceptie werkte. In de drie voorgaande jaren had hij namelijk een kind gehad en dit keer niet. Toeval? Wie zal het zeggen... Sofia Vergara verscheen niet met hubby Joe Manganiello op de rode loper maar met een ander knap manschap, zoon Manolo, en maakte daarmee veel vrouwen blij.

Bekijk de foto's van de 15 mooiste looks op de rode loper hieronder!

Sofia Vergara en zoon Manolo

Zoe Kravitz

Nicole Kidman

Reese Witherspoon

Priyanka Chopra

Thandie Newton

Vanessa Kirby

Yara Shahidi

Elisabeth Moss

Emmy Rossum

Gabrielle Union

Laverne Cox

Lea Michelle

Mandy Moore

Millie Bobby Brown

Beeld: Getty Images
 

Deel dit artikel
Back to top