Fashion

& Other Stories lanceert co-lab collectie met waanzinnig creatieve shirts en hoodies

& Other Stories staat inmiddels bekend om hun te gekke samenwerkingen. Zo was daar recentelijk eentje met TOMS en de kunstzinnige co-lab met New Yorkse kunstenaar Shoplifter. Ditmaal is & Other Stories de samenwerking aangegaan met iemand die al tijdenlang hoog op hun verlanglijstje stond.

Kim Gordon is voor het team van & Other Stories een bron van inspiratie. De Californian native is artiest, schrijver, muziekant en co-founder van Sonic Youth. Doordat & Other Stories onlangs een design atelier opende in Los Angeles werd de mogelijkheid tot samenwerken opeens heel reëel. Geinspireerd door dochter Coco Gordon Moore maakte Kim exclusieve artworks voor de co-lab met & Other Stories. De basics uit de collectie en speciale stukken hebben daardoor een heel eigen persoonlijkheid die aansluit bij Coco, die ook het gezicht is van de lijn.

De collectie bestaat uit t-shirts en hoodies voorzien van zeefdruktechnieken en abstracte prints. Contrast en onverwacht glam is waar Kim Gordon van houdt en iets wat ook duidelijk naar voren komt in de collectie. Vanaf 31 augustus ligt de co-lab in de winkels en is deze online te verkrijgen.

Beeld: & Other Stories

Deel dit artikel
Back to top