Fashion

Alexa Chung lanceert haar eigen collectie en je krijgt direct zin je bankrekening te plunderen

Of het nu gaat om een Mulberry handtas of een denimlijn, wat Alexa Chung draagt en verkoopt vliegt als warme broodjes over de toonbank. Het was dan ook niet de vraag of Alexa ooit met haar eigen lijn zou komen, maar wanneer?

Eindelijk is het moment daar. Gisteren lanceerde Londense it-girl Alexa Chung haar eerste kledinglijn genaamd; Alexa Chung. Terwijl het eerste model haar voet op de catwalk zette ging de website live en was de collectie meteen te bestellen. In de Deense Saint Katharine kerk in Londen presenteerde Alexa Chung haar zomer collectie aan modevrienden, pers en familie terwijl het Capital Children’s koor zachtjes zong op de achtergrond.

Grappend vertelde Alexa dat het voelde alsof ze getrouwd is met haar kledinglijn. "I had been creeping towards this goal of starting my own business for years and finally it just felt like the right time to take the plunge.”

De collectie ziet eruit alsof het linea recta uit de kast van de it-girl zelf komt, maar dan met een bruidsachtige twist. Dit doordat de 33-jarige Alexa de afgelopen jaren haarzelf voor behoorlijk wat bruiloften heeft moeten kleden. Denk bij deze collectie aan de klassieke Alexa Chung stijl. Diverse jurkjes tot net boven de knie, jeans met een hoge taille, Mary Jane pumps en een roze gestreept broekpak.

Alexa Chung’s collectie is te koop bij verschillende grote webshops waaronder Selfridges, Bergdorf Goodman, Net-A-Porter, Matches Fashion, My Theresa. Zie onze favorieten hieronder.

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top