Wedding

7 tekenen dat je er klaar voor bent om te gaan trouwen

Ben je klaar om het jawoord te geven? Of ben je nog steeds aan het twijfelen? Het huwelijksbootje instappen is natuurlijk niet niks, je neemt immers een beslissing met wie je in principe de rest van je leven spendeert. Zenuwachtig zijn, is dus ook niet gek. Wij hebben zeven tekenen op een rijtje voor je gezet om te kijken of jij écht klaar bent om te gaan trouwen.

1. Met goed nieuws bel je meteen je partner
Je hebt net geweldig nieuws te horen gekregen en de eerste wie je belt, is hem of haar. Je partner komt direct in je op. Al is het iets groots of kleins, je wilt je geluk graag delen met je geliefde in plaats van je vrienden.

2. Je hebt geen geheimen voor elkaar
Geheimen achterhouden kan niet voor je aan een huwelijk begint. Vertrouwen in een relatie is erg belangrijk. Hij of zij kent dus every detail over jou.

3. Je kijkt meer uit naar het huwelijk dan de ‘trouwdag’
Goed, je kijkt ook natuurlijk uit naar de ‘trouwdag’ maar denkt ook verder. Hoe je samen obstakels overwint en succes viert. Dat is tenslotte een huwelijk; je moet kunnen samenwerken.

4. Je maakt je nooit zorgen als hij wat aan doen is zonder jou
Je vertrouwt hem compleet als je er niet bij bent en hij doet dit ook bij jou.

5. Je denkt er nooit over na om het uit te maken
Er zijn vast wel ruzies en misverstanden geweest, maar hebt er nooit aan gedacht om het uit te maken. Je hebt het liefst dat jullie het er direct uitpraten en verbeteren. 

6. Je weet hoe je moet omgaan met een ‘gezonde’ ruzie
Elkaar negeren na een ruzie heeft geen zin. Elk huwelijk heeft zijn ups en downs, sprookjes bestaan niet. Dit weten jullie dan ook allebei. Na een misverstand vermijden jullie elkaar niet en bespreken daarna wat elkaar dwarszat. 

7. Je voel je erg comfortabel bij hem
Natuurlijk is dit één van de belangrijkste tekenen: comfortabel zijn. Kent hij of zij je gekke kant en blijft diegene nog steeds aan je zij? He or she is the one.

Beeld: iStock 

Deel dit artikel
Back to top