Fashion

Komt er een tekenfilm van de Kardashians?

Als het aan Kris Jenner ligt, zijn zij de Kardashians nog lang niet genoeg op tv en internet te zien. Momager Kris heeft namelijk grootste plannen voor weer iets nieuws wat de Kardashians kunnen domineren, namelijk animaties. Yep, het kan zomaar zijn dat je de familie over een tijdje in cartoon versie op tv tegenkomt. 

Zo te zien zijn apps, spelletjes, meerdere reality shows én super beroemd zijn nog niet genoeg voor de familie. Ook niet Kylie’s make-up lijn, Kims spel of Khloe’s spijkerbroeken. Jaja, Keeping Up With The Kardashians is lang niet gemakkelijk. TMZ maakte bekend dat Kris nóg verder wil gaan en dus met het idee kwam om tekenfilms te maken. Er zijn al diverse emoji's van Kim Kardashian op de markt, dus wellicht dat het idee daar vandaan komt. De tekenfilm dan een cartoon serie moeten worden voor volwassenen en de hele familie bevatten, behalve Caitlyn… 

via GIPHY

Wordt het reality? Of juist fictie? Hoe willen ze dit beter maken dan Keeping Up With The Kardashians? Weten we niet al alles over deze familie? En… Zal Blac Chyna erin te zien zijn? Zoveel vragen. Ook vragen mensen zich af of dit niet gewoon een desperate move is van Kris Jenner om de familie relevant te houden. De kijkcijfers van KUWTK kelderden onlangs namelijk naar het laagste punt dat de familie ooit bereikt heeft. Ouch

Het is nog niet duidelijk wat de rest van de familie hier nou eigenlijk van vindt en of het daadwerkelijk gemaakt zal worden. Misschien heeft Amerika nu wel genoeg gekregen van de Kardashians en Jenners. Ze staan namelijk al meer dan 7 jaar continu in de spotlights en hebben drie spin-offs van KUWTK op hun naam staan. 

via GIPHY

Wij wachten af, misschien zien we over een tijd tekenfiguren van de familie voorbij komen op televisie…Met de Kardashians weet je het maar nooit. 

Beeld thumb: Getty

Deel dit artikel
Back to top