Fashion

Dit is hoe Blake Lively’s stunt double aan het perfecte lichaam van Blake kwam

Isabella Nichols is de stunt double van Blake Lively. Zo deed deze stuntvrouw, en semi professional surfer, de stunts van Blake in de film The Shallows. Maar om aan hetzelfde lichaam als dat van de knappe blondine te komen was er nogal wat werk aan de winkel.

Vorig jaar vroeg Blake Lively haar fans om het niet over haar post-baby body te hebben. Maar liefst 8 maanden na haar bevalling was de actrice namelijk strakker dan ooit te voren en dat had alles te maken met haar rol in The Shallows. Blake Lively had liever dat haar fans zich focuste op ‘the incredible miracle that life has to offer’ in plaats van het hebben van een Victoria’s Secret ready body' in slechts een paar weken na de bevalling.

Hoe dan ook, na het zien van de horrorfilm en met name na het zien van Blake in bikini konden we niet anders dan erachter komen hoe de ster die mega strakke buik en zichtbare killer abs had gekregen. Blake onthulde eerder dat het lag aan heel veel trainen maar ook aan een streng dieet. Zo at Blake Lively geen gluten meer en verdween ook soja uit al haar maaltijden.

Niet alleen Blake werd aan een zwaar trainingsschema onderworpen ook stunt double Isabella Nichols moest er aan geloven en deze vrouw doet nu en boekje open over het best wel zware fitness regiem dat zij er op na houdt.

Isabella surft op zijn minst twee keer op een dag, ze is dan ook junior professional surfer van beroep. “Soms surf ik twee tot drie keer per dag. Ik probeer voor drie à vier uur in het water te blijven, maar zes tot zeven uur is eigenlijk het best.”, zegt de stuntvrouw in een interview met myBody+Soul. Daarnaast is Isabella vijf tot zes keer per week in de sportschool te vinden waar ze voornamelijk squats en lunges doet. Ze waagt zich maar zelden aan een cardio oefening.

Haar dieet is, zoals verwacht, ook behoorlijk gezond. Zo ontbijt Isabella Nichols met eieren en avocado op brood of fruit met muesli. Tussendoor eet de sufster een banaan of bessen. De lunch bestaat uit een broodje met ham, avocado, kaas, ui en ei. Het avondeten is dan weer vaak zilvervliesrijst met groente en tonijn of met vlees. Het is in ieder geval haar bedoeling om vier keer in de week rood vlees te eten.

It just makes me smile :) 🦄🦄🦄 @fran90210 @billabong_womens_australia

Een bericht gedeeld door Isabella Nichols (@isabella_nichols) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top