Fashion

Dit is wat Chrissy Teigen doet als ze een keiharde kater heeft

Het is vrijdagavond en dat betekent maar één ding: een avondje uit met je vriendinnen! Laughter, snacks en cocktails. En vooral het laatste lijkt een cruciaal deel van je avond. Eén Margarita wordt er twee en voor je het weet begin je al aan je derde Cosmopolitan. Fun guaranteed, maar de volgende morgen lig je met spijt in bed.

 

Oscars!

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Je hebt namelijk een dikke vette kater. Iemand die daar ook zeer bekend mee is, is Snapchat queen Chrissy Teigen. We zien Chrissy vaak genoeg tipsy op haar Snapchat account en het kan niet anders dan dat ze een goede oplossing heeft voor het hangover probleem. 

En dat heeft ze! Chrissy zweert bij Ramen, een Japans gerecht en Pho, een Vietnamese noodle soup. De soepjes werken als de malle tegen je hangover en zijn ook nog eens mega lekker. Het is een stuk beter dan een paar paracetamols slikken en van een glas tomatensap achterover slaan wordt niemand echt blij. Naast deze dingen trakteert Chrissy zichzelf graag op pizza als ze met een kater in bed ligt. “A pizza is whatever you want it to be. That’s the best part of pizza”, aldus het model.

 

Early thanksgiving for blog post!

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top