News

Bekijk hier live de Christian Dior Fall/Winter 2017 show

Ja zeker, ook deze keer kun jij op Fashionscene de Christian Dior show live bewonderen vanuit dé modestad Paris.

Eerst even een korte recap van de vorige magical Christian Dior Haute Couture Spring/Summer show. Diverse topmodellen - waaronder Maartje Verhoef met Nederlandse roots- paradeerden met fleurige jurken en excentrieke hoofdsieraden door een sprookjesachtig bos, versiert met ontelbare lichtjes. De front row bestond onder anderen uit Kristen Dunst, Olivia Palermo en A$AP Rocky.

Vanmiddag, om precies te zijn 14:30 uur, kun jij live meekijken naar de Dior show die plaats zal vinden in Musée Rodin tijdens Paris Fashion Week. Kaartje is niet nodig, scroll even verder en bewonder de show vanaf je eigen comfortabele front row seat!

Welke modellen deze keer tijdens de Fall/Winter show 2017 te zien zijn is onbekend. Wij gaan er wel een beetje vanuit dat Bella Hadid -het gezicht van Dior- deze keer ook aanwezig zal zijn maar of ze ook op de catwalk te zien is blijft nog de vraag. Inmiddels is de 20-jarige brunette wel gespot in de modestad en opende ze al diverse shows. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Kun jij niet wachten? Bekijk hier dan alvast een korte preview:

Kun je onderstaand beeld niet zien? Klik dan hier om de live stream te bekijken!

Beeld thumb: Dior

Deel dit artikel
Back to top