Fashion

Dit heeft Cara Delevingne te zeggen over ouder worden

Veel vrouwen doen er alles aan om een strak huidje te behouden, maar model en actrice Cara Delevingne denkt daar heel anders over en deelt haar sterke mening met de wereld.

Een jaar geleden liet model Cara een kwetsbare kant van zichzelf zien tijdens een interview. Zo onthulde ze dat ze al sinds vijftienjarige leeftijd kampt met depressies en onzeker is over haar uiterlijk. Cara kreeg last van stress en een huidaandoening genaamd: psoriasis. Om die reden nam het model in 2015 een break van het modellenleven. Het leren houden en verzorgen van zichzelf werd haar eerste prioriteit. 

Anno 2016 is Cara helemaal blij met zichzelf en vertelt ze in een interview met PeopleStyle dat er nog iets is wat ze wil omarmen, namelijk: het ouder worden.“Bring it on lines! I think lines are experience,” zegt de 24-jarige in een interview met People. “Women should accept that ageing is a beautiful thing, it’s part of life, it’s not something you should fight, but something you should embrace."
 

 

Thank you for the ✂️ @mararoszak make up by @mollyrstern outfit by @dsquared2 @robzangardi @marielwashere

Een foto die is geplaatst door Cara Delevingne (@caradelevingne) op


Op social media is Cara inmiddels ook bezig met het verspreiden van positieve berichten. "Don't worry, be happy. Embrace your weirdness, STOP LABELLING, START LIVING.”

Way to go Cara! 

 

❤️

Een foto die is geplaatst door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top