Fashion

Tip! Bij Puck Designs scoor jij de tas waar je al jaren naar op zoek bent

Ben jij ook non-stop bezig met de zoektocht naar de ideale tas? Soms vind je de perfecte vorm, maar is de kleur en het materiaal niet wat je voor ogen had. Jouw zoektocht stopt nu dankzij Puck Designs.

De Friese Puck Smaal ontwerpt en maakt tassen (maar ook accessoires zoals clutches, portemonnees en laptophouders en lifestyle items zoals schorten en kussenhoezen) precies zoals jij het wilt. In principe zijn er vijf basismodellen voor de tassen, met allemaal een prijskaartje van onder 130 euro, die je kunt laten customizen door de perfecte kleur en details te kiezen. Ook kun je Puck sparren om écht jouw ideale tas te laten maken.

Bijkomend voordeel van de tassen van Puck Designs: het ontwerp is zo uniek dat je niet iemand met dezelfde tas tegen zult komen. De tas wordt handgemaakt door Puck zelf en is dus niet binnen drie dagen in huis, denk eerder aan een levertijd van rond drie weken, maar dat vind je vast niet erg als je al eeuwen op zoek bent naar het perfecte exemplaar en je die nu eindelijk krijgt! Mocht je iets nodig hebben voor een verjaardag of een andere reden hebben dat een snellere levering nodig is, dan is dit in overleg mogelijk. 

Bekijk een aantal voorbeelden van PUCK! en BAAS! (dit zijn de lifestyle producten) hieronder. 


Deel dit artikel
Back to top