Beauty

Wij zijn verliefd op Molton Brown's Rosa Absolute collectie

Tijdens één van haar tripjes naar Londen ontdekte Fashionscene's Michelle Molton Brown en sindsdien is het merk steevast in haar huis terug te vinden. Van bodylotions, tot handzeep en geurstokjes: er zijn al heel wat flessen en flacons de revue gepasseerd. 

Een nieuwe favoriet is de Rosa Absolute collectie welke geïnspireerd is op een oude Italiaanse traditie genaamd Sub Rosa. Vroeger werden op de plafonds van feestzalen rozen geschilderd wat mensen eraan moest herinneren dat wat er daar afspeelde en gezegd werd, binnen die vier muren moest blijven. 

Vanzelfsprekend is de geur van rozen terug te vinden in deze parfumlijn, maar deze wordt aangevuld door onder andere zwarte bessen, frambozen, aardbeien, rode bessen, kaneel en kruidnagel. Dankzij de basis van patchouli en labdanum is de geur heerlijk rijk. 

De Rosa Absolute collectie bestaat uit een eau de toilette, een bath & shower gel en een body lotion en is nu verkrijgbaar bij Molton Brown verkooppunten in Nederland waaronder Skins Cosmetics en Babassu Skin & Spa. 

Deel dit artikel
Back to top