Beauty

De haartrend van 2016: Rose Gold

Niet alleen op het gebied van mode en beauty komen trends voor, ook als we het over je kapsel hebben zijn er verschillende trends die komen en gaan. Sommige trends blijven zelfs een lange tijd hangen, iets waar we soms heel blij mee zijn. Neem bijvoorbeeld granny grey of denim haar, we like.

De haarkleur die op dit moment helemaal trendy is, is de Rose Gold kleur. En we moeten zeggen, dit is super goed nieuws, want wauw, wat een onwijs mooie haarkleur is dat. Waar de kleur eerst alleen een trend was voor je sieraden of zelfs je iPhone, kan het nu makkelijk in je haren. Happy us!

Toen Hilary Duff en Emma Roberts deze prachtige look introduceerden konden we er echt niet meer omheen, Rose Gold hair is a thing. Rose Gold is een prachtige koperen rode kleur met subtiele details van gouden en roze tonen. Ja, de Rose Gold kleur doet het overal erg goed. Dus weg met die donkerbruine winterse balayage en hello, summer proof hairdo.


Bron: Instagram @emmaroberts


Bron: Instagram @hilaryduff

Deze haarkleur dé kleur is die elk meisje in haar lokken zou moeten hebben en heel Instagram staat er natuurlijk vol mee. Daarom hebben wij de mooiste Rose Gold kapsels voor je gevonden. Zo kan je heel gemakkelijk met wat voorbeelden naar de kapper. No thanks.


Bron: Instagram @hnutts


Bron: Instagram @hair_go.als


Bron: Instagram @deloresjohnsonhair


Bron: Instagram @hausofbeauty_


Bron: Instagram @the_blondologist

Wat vind jij van deze haartrend?

Deel dit artikel
Back to top