Fashion

Dit is wat er kan gebeuren als je vakantiefoto’s op Instagram plaatst

We zijn er allemaal schuldig aan. Vakantiekiekjes plaatsen op social media. Zodra we een stap over de grens doen, het vliegtuig instappen of zomaar een weekendje de hort op gaan zetten we dit op Instagram. Maar is dat wel zo slim?

Hilary Duff genoot van een tripje naar Canada. De blonde actrice was samen met haar zoontje een aantal dagen te vinden in het Amerikaanse buurland. Zowel Hilary als Luca bewezen zich tijdens deze break echte waterratten te zijn, maar thuis in Beverly Hills waren de echte ratten aan het werk.

 

C A N A D A

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Inbrekers begrepen uit deze Instagramkiekjes dat het huis van Hilary Duff in Beverly Hills op dat moment leeg moest staan en dus grepen ze het moment aan om een inbraak te plegen. Op de dag dat Hilary de video van zichzelf plaatste op Instagram brak iemand in haar huis en stal daar honderdduizenden dollars aan juwelen, cash en al het andere dat de inbreker aansprak.

 

Losing track of days. Collecting mosquito bites.

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op

Ondertussen heeft Hilary de beveiliging rond het huis behoorlijk opgeschroefd, maar er is nog steeds geen spoor van de dieven. Hilary Duff en haar familie zijn behoorlijk geschrokken. Gelukkig zijn zowel haar familie, personeel als haar huisdieren ongedeerd gebleven.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top