Fashion

Grote maten BH's kopen nu super makkelijk door samenwerking webshop en winkel

BH's kopen en passen is nu niet ons lievelingsklusje. Kleine paskamers, onflatterend licht en spiegels die elk vetje en rolletje nog eens extra uitlichten. Nee, BH's kopen en passen is voor menig vrouw een klus waar tegenop gezien wordt. 

Er zijn zo veel verschillende dingen waar je bij het passen op moet letten en dan is er ook nog de keuze tussen mooie, sexy lingerie en gewoon een praktische en comfortabele beha. Grotecupmaten.nl en lingeriewinkel Van der Linde proberen in een samenwerking korte mette te maken met de problemen, waar zij, jij als klant en wij allemaal tegenaanlopen in de aanschaf en de verkoop van een kledingstuk waarbij zoveel meer komt kijken.

Weet jij precies jouw BH maat te vinden in het brede maataanbod?
We kennen allemaal die struggles. Je ziet een mooie BH online, maar je denkt dat het beter is om naar een echte winkel te gaan, voor advies en de mogelijkheid om de BH te passen. Maar, denk even na. Als slechts zo'n één op de vier vrouwen de juiste BH draagt en net zoveel vrouwen hun behamaat nooit door een professional hebben laten opmeten, dan is het misschien toch niet zo logisch om voor een BH speciaal naar de winkel te gaan. Daarnaast vind je in lingeriewinkels vaak alleen de gangbare maten vanwege ruimtegebrek, veel vrouwen durven daarom uit gene niet meer een lingeriewinkel binnen te stappen. 

Online winkels hebben geen last van ruimtegebrek en hanteren daarom een ruim aanbod aan maten en kleuren, maar online bestellen heeft weer als nadeel dat je niet eerst kunt passen en roept de vraag "welke maat BH zal ik nou bestellen?" op. Een webwinkel heeft als gevolg daarop vaak te maken met zeer hoge retourpercentages, maar zijn vaak wel een stuk gespecialiseerder in hun assortiment. Zo is bij webshop GroteCupmaten cupmaat M en O verkrijgbaar en zijn er wel 70 maten per kleur. 

Maatvaste BH's en shopgemak in webwinkels
Om jou als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen met advies en aankoop gaan webshop en winkel nu samen de strijd aan om de problemen van het vinden van de juiste BH te overwinnen, zonder dat je natuurlijk beperkt wordt in keuze en advies. Door de 100 jaar expertise in te zetten van de winkel in Bleiswijk en Rotterdam Hillegersberg heeft de webshop haar assortiment kunnen optimaliseren. De BH’s met een slechte pasvorm eruit, maatvaste collecties met goede kwaliteit en pasvorm erin. De goede maat bestellen wordt zo een stuk makkelijker.
 
 

Een foto die is geplaatst door July (@elgertjuli) op

 
Afwijkende BH maten en advies in de winkels
Wil je als klant van GroteCupmaten.nl meer advies of toch passen voordat je een BH koopt, dan helpen de verwijzingen op de website naar de winkel van Van der Linde Lingerie je aan een adres met veel expertise en een uitgebreid assortiment. Handig toch? Zo kun je toch nog persoonlijk advies krijgen.
 
Van der Linde heeft haar assortiment flink uit kunnen breiden. Normaal gesproken heeft een winkel niet genoeg ruimte om minder gangbare BH maten aan te bieden. Door de aflopende collecties van de webshop in de winkels aan te bieden kan een klant in de winkel BH’s passen en kopen die normaal niet beschikbaar zijn in een regionale lingeriewinkel.
 
Door de samenwerking tussen winkel en webshop profiteren dus drie partijen. Wij als klant kunnen nu beter terecht in de winkel, met een uitgebreider aanbod BH’s in kleuren en maten en waar je kunt passen en advies inwinnen. En je kunt beter terecht online, voor als je toch het gemak wil, maar ook zeker wil zijn over pasvorm en maatvastheid. En heb je nog nooit je behamaat laten opmeten door iemand dier verstand van heeft dan moet je dit toch echt eens laten doen! Het kan maar zo dat jij tot die 75% van de vrouwen behoort die een verkeerde maat BH draagt! Je borsten hebben niet je hele leven dezelfde cupmaat, afvallen, aankomen en zwangerschap kunnen van invloed zijn op de maat.
Deel dit artikel
Back to top