Fashion

Shake it! Zo zet jij een Instagram-waardige cocktail op tafel

Instagramfoto's van de mooiste drankjes met de knapste mensen op de coolste locaties spatten tijdens de zomer van ons scherm. Het lijkt er op alsof de cocktails van anderen altijd een stuk fotogenieker zijn dan die van jou en het voelt alsof de hashtag #fail speciaal voor jou in het leven is geroepen. Fashionscene to the rescue! Met deze drie cocktails steek jij al jouw volgers de ogen uit en zijn je vrienden jaloers dat ze niet van jouw creatie mochten proeven.

De vorm van het glas, de ondergrond, de bloemblaadjes en de stukjes fruit zijn allemaal key als het gaat om een mooie foto van een cocktail. Maar net zo belangrijk is het drankje zelf. Canei heeft nu een aantal wijnen in het assortiment die héél Instagrammable zijn! De Frizini wijnen van Canei komen in de fruitige smaken Forest Fruit, Mango, Peach, Pear, Hugo, Passion Fruit en Strawberry en laten die nu net alle kleuren van de regenboog hebben. Te gekke basis voor een zomerse en Instagram-waardige cocktail. Let's shake!

Girly Grapefruit
Als basis nemen wij voor deze cocktail de Bellini van Canei. Deze witte wijn cocktail is een combinatie van perzik en nectarine en heeft een zachte velvet achtige smaak. Een frisse, zoete en licht bittere twist zoals die van de grapefruit past er hierdoor perfect bij. Garneer het glas met een randje suiker en snijdt een grapefruit in schijven. Eventueel kun je de schil schillen en deze krul gebruiken ter versiering. Het originele recept van de Bellini komt uit Venetië en de taste of Italië proef je met deze cocktail helemaal in Nederland! Enjoy.

Blueberry Pear
Voor deze cocktail gaan we aan de slag met de Pear Frizini. We gebruiken deze Frizini van Canei als basis omdat peer en blauwe een fantastische combinatie zijn. Dit fancy drankje serveer je bijvoorbeeld heel trendy in een glazen jar. Ook fijn, de kleur van deze wijn cocktail is vrij neutraal waardoor het drankje gemakkelijk te combineren is met fruit in alle kleuren van de regenboog. Hoe gezellig is dit paarse drankje?! Reken maar op de ene na de andere like!

Kiwi Lime
Met deze cocktail gaan we voor een explosie aan kleur en halen we letterlijk het zonnetje in huis. Schenk wat Canei Mango in een glas. Deze frisse Frizini met bubbles kun je zo drinken of presenteren in een wat groter glas. Helemaal leuk is het om de cocktail uit een jar te drinken. Voeg een beetje lime aan het drankje toe en garneer het geheel met schijfjes kiwi en limoen. Tip! Vries wat stukjes kiwi of ander fruit in ijsblokjes in. Staat gezellig en is ook nog eens heerlijk wanneer het smelt in je glas. Proost!

Good luck girls! Trouwens, wanneer je nu een fles Canei in huis haalt check dan even het halslabels aan de flessen Canei Cocktail en Frizini. Hier vind je namelijk een actie code waarmee je nú een hele leuke canvas shopper kunt bestellen. Klik hier om even je gegevens in te vullen en je kassabon te uploaden. Dan valt de shopper binnen drie weken bij je op de mat. Hoe leuk is dat? Wij zetten deze zomer de mooiste Canei cocktails op tafel! Fris, vrolijk en doordat het percentage alcohol in deze drankjes zo laag is kun je er nog eens van een paar genieten. De dag erna sta je zonder bonkend hoofd weer net zo fris en fruitig als de Canei cocktails op. Enjoy!

Deel dit artikel
Back to top