Fashion

Er komen 72 nieuwe emoji's aan!

Weet je nog vorig jaar dat we op whatsapp meer poppetjes kregen? Van het overgevende poppetje tot de geliefde middelvinger. We sprongen allemaal een gat in de lucht! Eindelijk weer nieuwe poppetjes die we kunnen gebruiken met appen. Maar het is nooit goed genoeg, we willen weer meer nieuwe emoji's!!

Onze wensen komen weer uit, want de roddel gaat dat volgende maand er weer 72 nieuwe emoji's komen! Deze worden toegevoegd aan de oude keyboard emoji's. Er komen verschillende soorten poppetjes, eentje die niest, een liegend gezichtje en ga zo maar door. Ook komt onze favoriet er: het poppetje dat een selfie neemt!!

Verder komen er nieuwe emoji's van dieren zoals een vos, eend en uil, en het eten wordt ook aangevuld met een avocado, bacon, en chinese hapjes. Wist je trouwens dat je een voorstel kan indienen bij de emoji keyboard en ze laten weten welk poppetje er volgens jou bij moet komen. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd of deze emoji's echt zullen uitkomen, let's hope so!!

Bekijk hier alle emoji's. Altijd al afgevraagd waar die emoji van het meisje met twee handen voor staat? Lees hier de betekenis achter al die vage emoji symbolen.

Deel dit artikel
Back to top