Beauty

Chanel lanceert voor het eerst in 95 jaar een nieuwe Chanel N.05

Girls, stop direct waar je mee bezig bent. Voor het eerst in 95 jaar lanceert Chanel namelijk een nieuwe Chanel N.05 parfum en het is de 'freshest version' ooit!

Chanel N.05 is zo'n klassieke geur dat er nooit aan gedacht werd er ook maar iets aan te veranderen. Christian Louboutin peinst er ook niet over om zijn rode zolen te veranderen van kleur. Toch was het bekende geurtje van Chanel toe aan iets nieuws, iets vers en daarom boog Olivier Polge zich over Chanel N.05. (Zijn vader was Chanel's master perfumer sinds 1987, dus we weten dat de parfum bij hem in goede handen is)

Olivier Polge wilde Chanel N.05 niet zozeer vernieuwen of veranderen, maar eigenlijk gewoon het bekende verhaal opnieuw vertellen. Hiervoor moet de parfummaker diep in de geur duiken en deze compleet analyseren, maar het is de beste man gelukt en vanaf september ligt er voor het eerst in 95 jaar een nieuwe Chanel N.05 in de schappen!

Hoe Chanel N.05 precies gaat ruiken en eruit gaat zien is nog een verrassing, maar je kunt hem natuurlijk alvast pre-orderen in de shop.

Deel dit artikel
Back to top