Beauty

Dit is wat jouw ready to go lippenstift over je zegt

Ook al bestaat je lippenstiftcollectie uit een heleboel pareltjes, de helft gebruik je nauwelijks of niet en je hebt altijd wel een overduidelijke favoriet. Dit is wat die kleur over je zegt!

Er worden vier kleuren lipstick onderscheiden: nude, rood, roze en de rood paarse tint van een pruim. Stuk voor stuk hele mooie tinten om je lippen een extra boost te geven, maar er zit natuurlijk wel een verhaal achter. Als je drager bent van een rode lipstick, kun je jezelf vanaf nu creatief noemen want zo worden vrouwen met goede rode lippen gezien. Wie een voorkeur heeft voor een nude lipstick, is daarentegen een echt vertrouwenspersoon. Degene die vooral met roze lippen verschijnen zijn ontzettend sociaal en ten slotte zijn de dragers van de paarse pruimenkleur zelfstandig en onafhankelijk.

En dat is nog niet alles! Er hebben 1000 vrouwen meegedaan aan een onderzoek om uit te zoeken of het verschil maakt hoe vaak je lippenstift draagt. Daar kwam uit dat degene die het beauty product vaker dragen, zo'n vier tot vijf keer per week, betrouwbaarder overkomen dan de schoonheden met natuurlijke lippen. Good to know!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top