Fashion

De nieuwe bikinis van Modcloth laat zien dat size doesnt matter

Je hoeft niet als een gek te gaan sporten of te gaan dieeten. Heb je een lichaam, draag je daar een bikini aan, dan heb je een bikini body! Vrouwen zijn zoveel meer dan alleen hun maten en uiterlijk en dat is precies waar Modcloth voor staat. Daarom trokken de vrouwen achter Modcloth de nieuwste swimwear lijn van het label aan en stapten voor de camera.

Niet alleen de werknemers van Modcloth zelf zijn te zien in de campagne beelden van de swimwear lijn ook fans van het modemerk werden voor de campagne ingeschakeld. Hierdoor zijn prachtige beelden van verschillende vrouwen geschoten die laten zien dat size niet belangrijk is, maar dat het om zelfvertrouwen draait.

Op de site van Modcloth staan de beelden van de shoot, maar worden ook de vrouwen die meedoen aan de campagne geinterviewd. In een bad vertellen de vrouwen openlijk, en in een badpak, over allerlei issues. Het doel is om vrouwen neer te zetten zoals ze zijn, zelfverzekerd, intelligent en grappig, ongeacht hun maat en om te inspireren.

If you have a body, you have a bikini body! Een boodschap waar we het meer dan eens mee zijn. Plus, hoe leuk zijn de badpakken en bikini's? Bekijk de beelden van de campagne hieronder. Meer zien? Klik dan hier.

Deel dit artikel
Back to top