Fashion

OOTD: Suki Waterhouse in vintage looking shirt

Wij zijn echt een beetje verliefd op de stijl van Suki Waterhouse. Voor de dames die Suki niet kennen: Suki is een Engelse meid die acteert en een jaloersmakende modellencariére heeft. Uh hallo, Burberry, Redken en Alice + Olivia. Ze is pas 24 jaar oud en beschikt over een retegoed gevoel voor stijl en heel veel humor. Jep, we love Suki!

Het ziet ernaar uit dat Suki van plan is om te gaan kanoën, maar niks weten wij zeker. Wat we wel zeker weten is dat ze het in een toffe outfit doet. Ze draagt een vintage looking shirt, wat op dit moment helemaal on-trend is. Hieronder draagt ze een kort shortje met een onwijs leuke riem. Tip: Scoor riemen in vintage shops, deze zijn meestal van echt leer, zien er super goed uit en kosten niet zoveel. Om toch een beetje haar meisjesachtige kant te tonen heeft ze gekozen voor een paar bootschoentjes met een strik erop, how cute! Deze look in de zomer ook rocken? Dat kan! Ga snel naar onder voor de look-a-likes.

 

 

obsessed with her. 🙌🏽 #SukiWaterhouse enjoying the day out 📸 #StreetStyle

Een foto die is geplaatst door ✖️ FASHION ✖️ (@dailycelebstyle) op

 


New Look Western Double Buckle Belt €11.25       Noisy May Denim Shorts €30.98               Denim & Supply Festival Tank €49.29

Deel dit artikel
Back to top