Fashion

OOTD: Hailey Baldwin glinstert prachtig in dit mini-jurkje

De knappe Hailey Baldwin is pas 19 jaar en heeft een gevoel voor stijl ontwikkeld waar je u tegen zegt. Zoals alle andere modellen en modemensen was ook zij aanwezig bij Paris Fashion Week, en Hailey deed niks anders dan de show stelen met haar glitzy, glam jurkje.

Hailey houdt van lichte kleuren, en dat staat haar goed. Dit keer gaat ze voor grijs, wit en mooi lichtblauw. Voor een avondje uit heeft ze gekozen voor een prachtig cocktailjurkje met glitters, wat het helemaal on-trend maakt is de turtle neck. Om de look niet te glamorous te maken maar wel een beetje sportief te houden heeft ze gekozen voor een paar toffe sneakers. Buiten moest er natuurlijk nog een jas overheen, en hoe anders af te toppen dan met een grijs trenchcoat model. Hailey, we kunnen niets anders zeggen, we love your style! Ook een avondje stappen in de stijl van Hailey? Scroll dan snel naar onder voor de look-a-likes.

 

Night out. 💥 #HaileyBaldwin #PFW16

Een foto die is geplaatst door ✖️ FASHION ✖️ (@dailycelebstyle) op


ASOS Mac with Double Collar €112.67                   adidas Originals White & Green €98.59           ASOS Sleeveless Dress €30.98

Deel dit artikel
Back to top