Fashion

Sneakerheads opgelet: De klassieke Nike Air Max BW is back

Op 26 maart viert sportmerk Nike altijd de Nike Air Max Day. In de aanloop van deze speciale dag lanceren ze een bijzondere sneaker, en dat is leuk nieuws zo op de dinsdagmiddag! Nike gaat namelijk de klassieke Nike Air Max BW in een nieuw jasje steken. Word je hier niet héél blij van?

De schoen werd voor het eerst gelanceerd in 1991 in de kleuren zwart, wit en paars. De designer Tinker Hatfield bedacht de schoen, en het werd een succes. Een heel groot succes kunnen we wel zeggen, want de schoenen zijn groot favoriet in de streetstyle en R&B-, hip-hop- en clubscene.

De nieuwe sneaker gaat er hetzelfde uitzien als het klassieke model maar dan met een groter venster. Het zal dan ook de naam: Nike Air Max BW Big Window dragen. De naam klinkt misschien niet heel speciaal maar door de aanpassing van het grote venster heb je net wat meer die 'swag'. Dat is waar wij naar op zoek zijn, niet?

De fijne sneakers zijn vanaf vandaag te verkrijgen in alle Nike stores. Mis het niet en sla je slag, want deze toffe sneakers horen in je schoenenkast.

Oh ennuh... laten we met nog een leuk nieuwtje komen: naast de klassieke Nike Air Max BW, lanceert Nike ook een aantal colourways van een aangepaste BW ultra variant: blauw, zwart en rood.

 

Welk paartje Nikes ga jij scoren? Wij zijn helemaal hotel de botel van het blauwe paar!

Deel dit artikel
Back to top