Fashion

OOTD: Geraldine Kemper in fijne streepjes

OOTD: Geraldine Kemper in fijne streepjes

Ze is het gezicht van dé jongerenomroep BNN, we hebben het natuurlijk over niemand anders dan de knappe Geraldine Kemper. Waar ze vroeger in een viszaak stond te werken met haar oom, is ze nu doorgegroeid tot de ster van BNN. Maar Geraldine blijft de heerlijke nochalante persoon die ze altijd was, en dat vinden wij fijn. Ze is niet alleen een toffe presentatrice, ook is ze een ware fashionista geworden.

De mooie Geraldine is nooit van haar eigen stijl afgeweken. In haar looks zit altijd wel de laid-back feeling en die heerlijke nonchalantheid wat haar zo eigen maakt.  Hier draagt ze een streepjesshirt, ééntje die iedereen in zijn kledingkast moet hebben. Daaronder draagt ze een super comfortabele broek die overigens ook érg hip is. Aan haar voeten heeft ze de bekende All Stars van Converse. We like it. Wil je er ook zo bij lopen als Geraldine? Dat kan! Scroll snel naar onder voor de look-a-likes.

 

 

Even poseren😄 @miloudooijes Fijn weekend iedereen! @denhamthejeanmaker

Een foto die door geraldine_kemper is geplaatst op


    Converse Chuck Taylor All Star €63.38               Boohoo Crepe Slim Leg Trouser €16.90            Goldie Stripe T-Shirt €28.17

Deel dit artikel
Back to top