Fashion

Wat draagt Fashionscene? #77

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe 'Wat draagt Fashionscene?' Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Deze week schoten we de beelden in de parkeergarage van de Hallen. Een heerlijke plek om te shooten!

Tess draagt een heerlijk tuniekje die ze gewoon kocht bij Primark in Londen! Haar schoenen van Guess scoorde ze bij Sarenza.nl. Door het licht vallen de mooie blonde haren van Tess extra op. Wij zijn in love!

Candice combineert haar Adidas Superstars met een flaired jeans die ze kocht bij H&M. De heerlijke jas maakt het lookje helemaal compleet en is ideaal voor deze winterse dagen!

Priscilla heeft altijd heerlijke lookjes en ook deze week rockt ze weer. Haar lichtblauwe flared broek is geweldig, vooral bij de lekkere fluffy trui. En hebben jullie haar schattige stippelnageltjes al gezien?

Lisa is een echte diva in haar mooie faux fur jas die ze uitzocht bij C&A. Haar zwarte nageltjes staan er heerlijk bij. Is het jullie ook al opgevallen wat voor endless long legs Lisa heeft? Wauw!

Daphne draagt haar heerlijke jasje van Goosecraft en laat haar nieuwe aanwinst zien die ze gekocht heeft in Londen: de tas is van The Cambridge Satchel Company, gekocht bij Topshop. De leuke pom pom is van Iwantthatmusthave.

Julia geniet van haar heerlijke Guess Connect horloge. Met deze smartwatch kun je lekker bellen, whatsappen en nog veel meer! Jij maakt zelf ook kans op dit horloge: houd de site in de gaten voor de winactie! De jurk kocht ze bij Bershka en het jasje is van Zara.

Beeld: Julia Dilissen

Deel dit artikel
Back to top