Fashion

Wat draagt Fashionscene? #75

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe 'Wat draagt Fashionscene?' Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

We moeten er weer aan geloven: de winter komt er weer bijna aan. Niet getreurd, in de winter kun je er ook heerlijk uitzien en heb je reden genoeg om zwart te mogen dragen. Benieuwd naar de looks van de redactie van Fashionscene? Scroll snel verder!

Onze girlscrush van de week gaat uit naar.. Tess! Ze gaat voor zwart en grijs en draagt een prachtige jas van Asos met een maxi dress van wol van Costes. Haar schoenen shopte ze bij Sarenza.nl!

De fotogenieke Priscilla draagt een prachtig vest die ze gewoon heeft gekocht bij de Primark. Zien jullie haar leuke kapsel? Door het haar een beetje op te draaien naar achteren creëert ze een lekkere losse look.

Lisa gaat voor lekker cosy en is helemaal happy in haar heerlijke warme maxi trui. Wat een prachtige lippen heeft ze! Ze omarmt ze met de Kate Moss 107 lippenstift.

 

Julia gaat voor een coltrui en combineert hem met een baggy broek van Fornarina. Het jasje van Lee kocht ze bij een super leuk vintage winkeltje in de buurt van de hallen. De laarsjes zijn van Shabbies Amsterdam.

Hinde looks fabulous met haar prachtige schoentjes van Acne! Het prachtige leer maakt elke vrouw aan het smelten. De trui van 'LA' kocht ze gewoon bij de Primark. Ze is een pro in het combineren van low en high budget kleding.

Wat draag jij op deze koude dagen?

X

Deel dit artikel
Back to top