Fashion

Report: MTV EMA PRE PARTY 2015

Maandag 12 oktober kregen wij de eer om te gast te zijn bij de MTV EMA PRE PARTY. De uitreiking van de award MTV EMA Best Dutch Act vond plaats in het Beurs van Berlage Congrescentrum in Amsterdam. Op deze PRE PARTY werd bekend gemaakt welke Nederlandse genomineerde door mocht naar de EMA's in Milaan. 

De MTV EMA PRE PARTY was een geweldige pre op de MTV EMA's in Milaan, waar topartiesten zich verzamelen om de felbegeerde awards in ontvangst te nemen. De EMA's zal worden gepresenteerd door host Ed Sheeran en co-host Ruby Rose.

Genomineerd voor de award MTV EMA Best Dutch Act waren Oliver Heldens, Martin Garrix, Kensington, Natalie la Rose en Dotan. Kensington won voor de derde keer op rij de award. Gefeliciteerd Kensington!

De Nederlandse celebs zagen er fantastisch uit. Ze straalden op de black carpet en wij kregen de kans om ze de kleren van het lijf te vragen! Wist jij bijvoorbeeld dat Timor naakt slaapt? En dat B-Brave het liefst lekkere one-piece pakken draagt? Dit en veel meer zie je in onze report van deze geweldige avond! Bekijk de video hier.

De MTV EMA's is zondag 25 oktober om 21:00 te zien op MTV. Wil jij stemmen op jouw favoriete artiest? Dat kan via www.mtvema.com

Deel dit artikel
Back to top