Fashion

Wat je nog niet weet over de cast van 'Are You The One?'

l

l

Amanda Garcia
Amanda is beauty en brains in één. Deze zelfverzekerde chick is echt een tien. Haar laatste relaties maakten haar onzeker en lieten haar settelen met jongens die haar niet konden geven waar zij behoefte aan had. Ze wil liever de hartenbreker zijn dan degene wiens hart gebroken wordt. Amanda kan dus snel een jongen dumpen. Zou ze kunnen leren om iemand te vertrouwen of dumpt ze haar perfecte match voordat ze het weet dat hij het is? 
 
Austin Sheets
Austin ging op zijn 17e al in het leger. Hij lanceerde na deze periode een multilevel van marketing inspanningen. Ook door zijn succes in z'n business is hij heel kieskeurig en dit houdt hem tegen om echt verliefd te worden. Zal Austin een beetje losser worden en inzien dat liefde niet om business gaat? 
 
Chuck Mowery
Chuck heeft charmes, looks en de swag van een een echte bad boy maar een hart van goud. Meisjes krijgen is niet zo'n probleem voor hem, maar hij kiest de verkeerde meisjes uit. Hij valt op meisjes die een tikkeltje gek zijn, maar soms kan hij het level van craziness niet hendelen. Zou Chuck kunnen leren dat er een verschil is tussen wat het hart wil en wat het hart nodig heeft?
 
Connor Smith
Connor is een reus van een kerel. Omdat zijn moeder haar ware liefde pas vond op haar vijftigste, is Connor er zeker van dat hij zo snel mogelijk zijn soulmate wil vinden. Het leven is te kort om het zonder je ware liefde te spenderen, vindt hij. Zijn enthousiasme hierin schrikt meisjes soms wel af. Kan Connor het iets rustiger aan doen zodat dat zijn perfecte match er niet vandoor gaat? 
 
 
Devin Walker-Molaghan
Devin heeft een grote passie voor avontuur en houdt ontzettend veel van feesten. Dit avontuur was echter niet zo handig in zijn dating life. Hij heeft al trio's gehad door Tinder, maar heeft een romantisch hartje. Hij wil een diepe connectie met iemand vinden. Zijn motto is "never give up on love". Zou hij de ware vinden?
 
 
Hunter Barfield
Hunter is een echte ladies man, ook al heeft hij zijn meeste pick-up lines van YouTube. Hunter is wel meer geïnteresseerd in het vinden van 'the one'. Hij is vaak voorgelogen door vrouwen van wie hij hield, waardoor hij het moeilijk vindt om te daten. Zou Hunter zijn wonden kunnen helen door zijn perfecte match te vinden?
 
 
Mike Crescenzo
Sommigen noemen hem Mike. Hij noemt zichzelf echter Magic Mike. Hij moet elk meisje opwinden door zijn baan als stripper, maar als hij echt voor een meisje gaat is zij de enige die hij zal opwinden. Hij is extreem loyaal, maar veel meisjes zullen dit niet inzien door zijn carrière. De enigen die hem een kans geven zijn vrouwelijke strippers die een tikkeltje gek zijn. Zou Mike iemand kunnen vinden die hem niet alleen om zijn stripper moves leuk vindt?
 
Nelson Thomas
Nelson is een atletische jongen die ontzettend veel van vrouwen houdt. Hij heeft er ontzettend veel voor over om de ware te vinden. Zijn ambities zijn het meest aantrekkelijke aan hem, maar dit kan wel in de weg staan bij zijn relaties. Zou Nelson leren dat als hij z'n perfecte match wil houden zij nummer 1 prioriteit moet zijn?
 
Tyler Johnson
Tyler is een ontzettend lieve, lange, grappige en knappe jongen. Hij verdeelt zijn tijd tussen werken in een ijsfrabriek en semi-pro basketball spelen. Het is makkelijk om te begrijpen waarom hij de 'man in town' is. Iedereen kent hem en houdt van hem. Waarom woont hij dan in godsnaam bij zijn ex die vreemd ging? Zou Tyler begrijpen dat liefde vinden betekent dat je niet wordt geplayed? 
 
Alec Gonzalez
Alec was de 'fat kid' tijdens zijn schooltijd. Hij is nu ontzettend veel afgevallen en is nu een gespierde jongen. Alec krijgt veel aandacht en geniet daar dan ook ontzettend van. Hoewel hij nog goed weet hoe het was om veroordeelt te worden door zijn uiterlijk, kiest hij meisjes uit op enkel uiterlijk. Zal Alec inzien dat liefde niet alleen om goede looks gaat?
 
Stacey Gurnevich
Stacey is een echte New York girl, maar komt uit een Ukrainische familie. Stacey is een echte sweetheart. Het is makkelijk om te zien waarom mannen op haar vallen, maar Stacey vindt het moeilijk om verliefd te zijn. Ze is kieskeurig en snel verveeld. Ze laat jongens niet te lang bij haar hangen. Helaas zijn de jongens die ze wél interessant vindt, jongens  die haar playen. Zal Stacey haar perfecte match de kans geven om te bewijzen dat hij het waard is om te blijven?
 
Britni Thorton
Britni is een lieverd, maar deze beauty queen heeft een wilde kant. Ze kent haar beste kanten dondersgoed en is niet bang om er gebruik van te maken. Ze is een supergoede vriendin, maar valt voor jongens die onzeker worden van haar flirty gedrag. Zou Britni in zien dat ze voor haar perfecte match leuk is om wie ze is?
 
Chelsey Perkins
Chelsey is slim en heeft ontzettend goede skills. Ze is én atletisch, en ze heeft een diploma van Psychologie. Ze zoekt een jongen die fysiek en mentaal net zo gedreven is als zij. Ook wil ze dat hij net zo veel om de relatie geeft als zijzelf. Chelsey doet alles voor degene van wie ze houdt, maar kan wat bezitterig zijn. Zal Chelsey een toegewijde man vinden?
 
Kristyn “Cheyenne” Floyd
Cheyenne is het totaalpakket en dat weet ze ook. Ze is prachtig, slim, ambitieus en well-travelled. Ze is een beetje kieskeurig en dit maakt het moeilijk voor haar om Mr. Right te vinden. Haar date-geschiedenis laat echter zien dat ze misschien toch niet zo kieskeurig is als ze dacht. Zal ze haar perfecte match goedkeuren?
 
Hannah Rathbun
Hannah is grappig, lief, mooi en houdt er van om met haaien te zwemmen. Op het gebied van daten heeft deze beauty een paar gemene mannen aan de haak geslagen. Ze zet iemand anders op de eerste plek omdat ze bang is om iemand pijn te doen. Zal Hannah een man vinden die lief voor haar is?
 
Kayla Brackett
Sterk, mooi en spontaan: dat is Kayla zeker. Kayla is het type meisje dat kan mountainbiken met hakken van 10 centimeter. Ze is een echte party-animal maar zoekt iemand die haar kan temmen, maar wel met haar mee feest. Ze kiest vaak de verkeerde man: mannen die te bazig zijn en 'anger issues' hebben. Kayla is soms een tikkeltje jaloers, wat niet in haar voordeel is in een relatie. Zal Kayla iemand vinden die haar de balans helpt vinden tussen feesten en chillen?
 
Kirsten "Kiki" Cooper
Kirsten is ontzettend bang om alleen te eindigen. Hierdoor heeft ze altijd een back-up guy als de jongen met wie ze date haar dumpt. Maar als Kirsten écht verliefd is, geeft ze ook echt de volle 100%. Alle aandacht die ze geeft schrikt jongens soms af. Kan Kirsten leren dat ze terwijl ze heel veel geeft, een beetje voor zichzelf houdt?
 
Melanie Velez
Melanie is een danser en omarmt het leven met heel veel passie. Als ze een man vindt die niet zo gepassioneerd is over haar als zij over hem, krijgt ze meteen last van trust issues. Deze staan vaak in haar weg om een relatie aan te gaan. Zou Melanie haar perfecte match leren vertrouwen?
 
Rashida Beach
Rashida is een echt alfa-vrouwtje. Ze is slim en ambitieus. Ze is vaak overal de beste in en vindt dit ook erg belangrijk. Rashida zoekt dan ook iemand die dezelfde kwaliteiten beschikt. Rashida heeft de slechte gewoonte om dezelfde jongesn te blijven daten, ook al hebben ze haar pijn gedaan. Zal Rashida open staan voor haar perfecte match, zonder terug te gaan naar een ex? 
 
Zak Longo
Zak is ontzettend gedreven, aftredend en soepel. Hij heeft ontzettend veel ervaring in de romantiek en hij is zelf ook een echte romanticus. Hij heeft er geen problemen mee om vrouwen te ontmoeten, maar vindt het eng om na te denken over de toekomst. Zal Zak zijn hart volgen en zijn hele leven bij zijn perfecte match blijven?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top