Fashion

Wat draagt Fashionscene? #70

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe 'Wat draagt Fashionscene?' Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Deze keer schoten we de beelden bij de heerlijke Foodhallen en was het de black week. Scroll snel verder voor de outfits van Fashionscene!

Stunning Tess gaat voor all black. Haar shirt met opening aan de zijkant van River Island staat geweldig bij haar nagels. En haar schoenen: daar hebben we stiekem allemaal een enorme crush op. Deze Guess boots scoorde ze bij Sarenza.nl!

Hinde gaat voor een urban stijltje. Haar Amsterdam sweater maakt het geheel eigen en komt gewoon van de Primark. De Nike Huarache staan haar super en willen we allemaal wel hebben!

Julia combineert haar shirt van Catwalk Junkie met een wollen vestje van Le Ballon. Rode nagellak gaat nooit uit: haar rode nagels matchen bij haar schoenen.

Wauw, we zijn in love met de schoenen en sokjes van Priscilla! Ze heeft lekker haar eigen stijltje waarmee ze straalt op de foto's!

Wat heeft Lisa een heerlijke sjaal! Ze combineert hem met vintage schoentjes die ze gekocht heeft bij SamSam in Tilburg.

 

Daphne rockt haar zwarte lookje met haar killer shoes van Dr. Martens. Door de zwarte kleding vallen haar prachtige rode lippen op!

Candice gaat voor een maxi coat met een ruitjesbloesje. Ze ziet er geweldig uit in haar black and white lookje!

De mooie Marlien was weer op de redactie, en wel met een geweldige designerbag van Furla. Ze combineert hem met een leren jasje en Stan Smiths.

Beeld: Julia Dilissen
Deel dit artikel
Back to top