Fashion

Wat draagt Fashionscene? #67

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Tijdens het zoeken naar een locatie voor de Out of Town met Timberland editorial kwamen we een gezellig straatje tegen. Dromend over een appartementje in de straat aan het Bellamyplein poseerden we ook even voor de wekelijkse editorial. Hoezo multifunctioneel?!


 
Tess droeg een trui van Furansu op haar broek van Joe's Jeans. De enkellaarsjes kocht ze bij Pepe Jeans en zonnebril bij Topshop.



Daphne droeg over een little black dress van Primark haar favoriete leren jasje van Pepe Jeans. Haar enkellaarsjes scoorde ze online bij Asos. De zonnebril op haar neus is van Toms, de ringen om haar vingers en oorbellen in haar oren komen van het Nederlandse sieradenmerk Fashionology.

 


Priscilla rockte haar mom jeans van Weekday onder een shirt van Zara. De prachtige pumps aan haar voetjes scoorde ze bij H&M en de kekke zonnebril op haar neus komt van I Want That Musthave. Ook droeg ze haar lievelingshorloge van Komono.




Tess showde haar nieuwe skull tattoo die Eva van InkDistrict Amsterdam bij haar zette, onder een broekje van Monki en trui van every.day.counts. De creepers scoorde ze bij Episode.

Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:
Deel dit artikel
Back to top