Fashion

Dit is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

Alicia Vikander is kicking ass! Alicia speelt in de film ''Ex Machina'' en je kunt haar ook kennen van de films “Anna Karenina” en “A Royal Affair”, waar ze een rol in had. De Zweedse doet het niet alleen goed op bewegend beeld, want ook stilstaand is ze on point! Als model gaat ze namelijk als een speer. Meet the new face of Louis Vuitton!
 
Tijdens de Louis Vuitton 2016 cruise in Palm Springs op woensdag werd gisteren bevestigd dat Alicia Vikander het nieuwe gezicht wordt van het modehuis. Michelle Williams, Sofia Coppola en Jennifer Lopez gingen Vikander voor in de Louis Vuittion familie. Volgens Style.com zat de 26-jarige front row bij de laatste twee Louis Vuitton shows en droeg ze het label tijdens het Met Gala dit jaar. Alicia Vikander is een klassieke schoonheid en zal helemaal op haar plek zijn bij Louis Vuitton.  
 
Zou dit het jaar zijn van Alicia Valkander? Waarschijnlijk, aangezien ze eind van dit jaar ook in acht films te zien zal zijn, inclusief  “The Man From U.N.C.L.E.” en “Tulip Fever.” Mogen we een applaus voor Alicia? 
 
 
 

🙊👗👞🐻🐬🐊📦🍵 #aliciavikander

Een foto die is geplaatst door Alicia Vikander (@alicia.vikander) op

 

#aliciavikander @wmag 2015

Een foto die is geplaatst door Alicia Vikander (@alicia.vikander) op

 

#aliciavikander

Een foto die is geplaatst door Alicia Vikander (@alicia.vikander) op

Deel dit artikel
Back to top