Fashion

Wat draagt Fashionscene? #65

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Afgelopen week zochten we tussen de regen- en stormbuien door graag het zonnetje op. We vonden een fijn plekje aan het water bij de Kinkerstraat waar we allemaal poseerde voor jullie. Geniet van onze outfits!



Daphne droeg haar Amsterdam T-shirt uit Volemdam op zwarte ripped jeans van Zara. Haar zwarte, prachtige enkellaarsjes zijn van Asos en horloge van het merk Breda.



Eline matchte haar zonnebril van Kruidvat met haar legergroene jasje van Zara, waar ook haar zwarte jeans vandaan komt. Haar All Stars zijn natuurlijk van Converse.



Tess' suede trenchcoat is van Creme de la Creme, haar slip ons van Keds en zonnebril van Ray Ban.





Priscilla droeg haar favoriete creepers van Asos, Weekday high waisted jeans en wit t-shirt van Forever21 met daar op een colbert van Zara. De schattige ring om haar vinger is van Accessorize.




Hinde droeg haar Nike A.V.E. varsity jack over een trui van Zara met daaronder een jeans van Topshop. Ook haar tasje is van Zara. Aan haar voeten zie je extreem vette Nike Huarache's, die wij allemaal wel willen!


Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:
Wat draagt Fashionscene? #64
Wat draagt Fashionscene? #63
Wat draagt Fashionscene? #62

Deel dit artikel
Back to top