Beauty

Rock the Ages van Jo Malone

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

De Jo Malone geurkaarsen zijn inmiddels een begrip in Nederland, maar wist je dat het Britse merk ook geweldige parfums heeft? Naast de vaste collectie brengt Jo Malone ieder seizoen namelijk ook tijdelijke geuren en producten uit. Vanaf deze maand vind je bijvoorbeeld de Rock The Ages collectie in de counters van Jo Malone. De limited edition colognes zijn geïnspireerd op de verschillende periodes uit de Britse geschiedenis. De collectie bevat 5 geuren:

Tudor Rose & Amber
De Tudorroos wordt in Engeland nog altijd gebruikt als Koninklijk symbool. De geur is gecombineerd met wilde roos, amber, kruidnagel en gember, waardoor dit een heerlijke kruidige en weelderige geur is.

Lily of the Valley & Ivy
Deze hemelse geur doet denken aan de deftigheid van het Georgische Londen. Cassis en groene klimop openen de cologne en in het hart bevinden zich lelies van de vallei en narcissen.

Pomegranate Noir
De dramatische en intense geur Pomegranate Noir bestaat uit granaatappel, Casablanca lelie en subtiele pittige en zoete roze peper. Een geur die doet denken aan het Victoriaanse tijdperk.

Geranium & Verbena
Voor iedereen die van fris en kruidig houdt is er Geranium & Verbena. Deze geur is geïnspireerd op de koele elegantie van Edwardiaanse zomers. Sierlijke kleding en tuinfeesten komen terug in deze frisse geur. Het aroma van de verbena en basilicum is gemend met geraniums.

Birch & Black Pepper
Groot-Britannië, vandaag de dag. De eeuwenoude traditie in combinatie met rebelse punk; dat is waar het bij Birch & Black Pepper om draait. Het is een geur van contrasten. Zwarte peper en kardemom zorgen voor pittigheid, in combinatie met een vleugje berk hout. Magnetische inkt wordt afgewiseld met de zachtheid van de gurjum-boom. Gedurfd en stijlvol, net als Groot-Britannieë.

 

 

rock the ages jo malone

 

De Rock The Ages colognes zijn vanaf nu te koop bij de Jo Malone London Boutiques in Amsterdam en Den Haag voor € 50 (30 ml). 

Ben je op zoek naar een specifiek product? Check dan FindMyMusthave.nl  ook eens! Op deze super handige website heb je namelijk je fashion- en beauty musthaves in no-time gevonden!

Deel dit artikel
Back to top