Fashion

Wat draagt Fashionscene? #61

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Deze week gingen we voor stoere looks, voor een simpele stenen muur in zwart wit! In onze outfits spot je dit keer veel donkere kleuren, leer, studs en jeans. Scroll snel door en geniet van onze looks van de week!


Priscilla scoorde een fantastische, vintage zonnebril in Barcelona en showde hem aan de andere redactieleden gecombineerd met lange top en broek van Bershka. Haar favoriete platforms zijn van Sacha.



Wow! Wat een prachtige items heeft Hinde deze keer weer aan! De aaibare jas is van Avalon en steekt lekker af bij het stoere &OtherStories tasje in haar handen. Haar zwarte ripped jeans komt van Surface to Air en sjaal van Zara. De enkellaarsjes zijn van Acne en ringen met haar initialen erop van Pythia Chiara.



En ook Claudia zag er weer té cool uit. Clau combineerde haar fluffly trui van Hüming met stoere vintage jeans van Episode en ruige booties van Yves Saint Laurent. Haar tas is van Balenciaga en de oorbellen scoorde ze in de wereldwinkel.


Tess stak haar blazer van H&M lekker af bij de rest van haar outfit door daar voor all black te kiezen. Haar t-shirt is van Zara, jeans van Joe's Jeans en de ketting van Overload Studios.


Sanne scoorde ein-de-lijk haar lang gewilde dokterstas van Zara. Ze combineert hem met haar leren jack van Pull & Bear, geruitte sjaal van Mango, Vero Moda skinny jeans en Adidas Originals.


Daphne ging voor een compleet zwarte outfit met een vintage blazer, top van Zara en zelf gemaakte ripped jeans. Haar fijne Nikes komen uit Camden in Londen en de rits zilveren oorbellen uit de wereldwinkel.

Deel dit artikel
Back to top