Fashion

Wat draagt Fashionscene? #59

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!
 
Deze week vonden we een zonnig plekje aan de grachten om onze outfits vast te leggen en wat zonnestralen mee te pikken. Aan de Jacob van Lennepstraat, vlak bij ons kantoor, poseerden we op dit kleine, schattige bruggetje in Oud-West. Bekijk hieronder onze looks van deze week!
 
 
Priscilla kan geen genoeg krijgen van haar vintage Jill Sander jas. Ze combineert hem lekker stoer met ripped jeans van Forever21. Ook haar shirtje is van Forever21. Het colbertje wat ze erop draagt scoorde ze in de sale bij Zara. Sunnies komen van Ace & Tate en platforms van Sacha.
 
Daphne ging voor een all black look, om haar geruitte kokerrok van River Island extra in de spotlight te zetten. We love de combinatie met het lakje 'Camo Queen' van Sally Hanson en de felroze lippen!
 
Eline heeft al wat lente items uit haar kast gehaald, waaronder een spijkerjasje en crop sweater van H&M. Onder haar Dr. Denim leren broek draagt ze haar nieuwe zwarte All Stars. Het horloge om haar pols is van TW Steel.
 
Ook Tess was goed voorbereid op de zonnestralen met haar spiegelende Ray-Ban. De lekkere trui die ze aan heeft is van H&M en matcht met haar witte, spring-proof All Stars. Jeans van River Island en de prachtige rits oorbellen in haar oren scoorde ze in een wereldwinkeltje aan het Rokin.
 
Daphne maakte gebruik van het lekkere weertje en trok haar fringe skirt van H&M uit de kast. Ze combineerde hem met een coltrui van Mango met daarop een leren jasje van Pepe Jeans. Haar burgundy lipstick is 'Roseberry' van Bobbi Brown.
 
 

Meer outfits van de Fashionscene redactie zien? Bekijk ook onze vorige editorials:

Wat draagt Fashionscene? #58
Wat draagt Fashionscene? #57
 

Deel dit artikel
Back to top