Fashion

Wat draagt Fashionscene? #57

Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Tess ging voor deze blauwe nonchalante look op de zonnige maandag. Ze combineerde haar Amsterdam sweater met een gestreepte pantalon van Costes en lichtblauwe Vans van Sarenza. De prachtige tas aan haar schouder is van Rabeanco.

Claudia's Balenciaga tasje zien we maar al te graag voorbij komen op de redactie. Ook op haar layered look zijn we verliefd!

TOV Essentials BrigitteEline koos met dit grauwe weer voor een lekkere coltrui. Haar Michael Kors horloge en tasje van TOV Essentials passen perfect bij elkaar! De TOV Essentials Brigitte Crossbodytas kregen we van Bol.com, om te vieren dat daar sinds kort ook tassen van maar liefst 80 merken verkrijgbaar zijn!

Sanne testte het lakje 'Dark Side Of The Mood' van OPI, droeg een fijne, gemeleerde top van H&M en scoorde leuke ringetjes bij Forever21.

Priscilla rockt haar Jill Saunder jas, die ze vintage scoorde op de Noordermarkt. Aan haar schouder hangt een schattige tote bag van Elephant Magazine en Asos schoenen sieren haar voetjes.

Wij geloofden onze oren niet toen Daphne verklapte dat haar prachtige jas van Primark is! Ze combineert hem met een all black outfit, statement ketting en een Color Drama pencil van Maybelline op haar lippen in de kleur Berry Much.

Tess is verliefd geworden op de lipstick Faux van Mac. En de rest van de redactie ook als ze hem draagt!

Tess kleedde zich net als Eline naar het grauwe Amsterdamse weer in een vest van every.day.counts, top van H&M, jeans van River Island en Nikes.

Wil je meer outfits en shoppings van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphneClaudiaEmmaHindeSanneEline & Priscilla!

Deel dit artikel
Back to top