Fashion

Fashionable kadootjes voor hem

Ja hoor, allemaal leuk en aardig dat december, maar ook behoorlijk slopend. Want: hoe weersta je in godsnaam al die culinaire verleiding, wanneer doe je tussen de borrels en etentjes door een keer je was en wat geef je nú weer kado? Voor vriendinnen shoppen kan nog leuk zijn; het zijn vooral de mannen die het ons knap lastig maken. 
 
Je komt al snel op sokken, ondergoed, of andere praktische zaken als, zeg, een portemonnee of laptoptas uit. Dat is ook niet zonder reden: mannen worden nu eenmaal gelukkig van ‘praktisch’ - maar knoop in je oren: ‘praktisch’ staat niet gelijk aan ‘saai’. Kijk maar eens naar deze fashionable kadootjes voor hem. 
 
Deze kadootjes plukten we van Sokken.nl, Boxers.nl en TheBagstore.nl. Om het je nog makkelijker te maken heeft Sokken.nl hier zelfs alle kadoverpakkingen verzameld en dat deed Boxers.nl hier. Bovendien wordt alles feestelijk voor je ingepakt én kun je meteen voor jezelf nog wat in je digitale mandje gooien; scheelt weer verzendkosten én tijd. Die besteden we deze maand tenslotte liever aan al die borrels en etentjes...
 
Fashionable kadootjes voor hem
O My Bag Laptop Sleeve 13inch Dark Brown via TheBagStore.nl, € 89,-      
 
Happy Socks Giftbox Woven Boxer + Socks via Boxers.nl, € 24,95 
 
Fashionable kadootjes voor hem
Levi’s Original Jar Gift via Sokken.nl, € 19,95
 
Happy Socks Snoop Dogg Giftbox via Sokken.nl, € 29,95 
Fashionable kadootjes voor hem
 
 
 
 
 
Alfredo Gonzales The Burger Collexion 5-Box via Sokken.nl, € 44,95
 
Cowboysbag Wallet Jackson Olive via TheBagStore.nl, € 49,95
 
Deel dit artikel
Back to top