Fashion

7 x de leukste cadeautjes onder de 20 euro

Al is iemand jarig, geslaagd of verdient diegene gewoon een cadeautje, het is vaak wel lastig om iets leuks te vinden. De mooiste cadeautjes zijn vaak te duur, maar je wilt ook niet iets geven waar de ander niks aan heeft. Een beetje inspiratie is daarom altijd welkom!

Om het je iets makkelijker te maken in je zoektocht naar een cadeautje, zetten wij zeven van de leukste items onder de twintig euro voor je op een rijtje. Van hebberigmakende decoratie tot iets wat je samen kan gaan doen! 

Klik op de foto om te bestellen.

1. Wegwerpcamera
Het klinkt misschien wat ouderwets, maar het is super leuk om zo nu en dan een wegwerpcamera te gebruiken! Het is weer eens wat anders dan een telefoon en je kan er op een coole manier toch herinneringen mee vastleggen. Een uniek cadeautje want de ander verwacht het waarschijnlijk niet!
2. Een high tea
Een cadeautje hoeft natuurlijk niet altijd een item te zijn! Een ander idee is om iets te geven wat je uiteindelijk samen kan gaan doen. Bij Yoghurt Barn kan je bijvoorbeeld erg fijn high tea'en voor maar €19,95 per persoon. Daar doe je ook gelijk jezelf een plezier mee! 

 

High Tea 🍰🍡🍬🍭😍 @yoghurtbarn #yoghurtbarn #hightea #healthyfood #thehague

Een bericht gedeeld door Nathalie Wunderink 🌸 (@livingcotedazur) op

3. Cactus
Een beetje random is het wel, maar een cactus past eigenlijk wel in ieder interieur. Daarnaast hoeft het niet intensief verzorgd te worden, dus zelfs voor de mindere liefhebbers onder ons is het leuk om in huis te hebben! Sommige cactussen zijn wat duurder, maar er zijn ook genoeg betaalbare varianten!
4. Poster
Omdat kunst een pittig prijskaartje heeft, kun je ook voor een alternatief kiezen: in plaats van bijvoorbeeld een schilderij, kun je ook een poster cadeau doen! Bij Desenio zijn er heel veel te vinden voor een goede prijs. Je kan er gelijk een mooie lijst bij bestellen!

5. Kookboek
Een beetje kookinspiratie kan nooit kwaad! Een kookboek is daarom altijd goed en er zijn er genoeg te vinden voor een fijne prijs. Je kan voor de wat lastigere recepten gaan, maar ook voor recepten die voor iedereen te doen zijn.
6. Mooie oorbellen
Voor de liefhebbers van sieraden is het ook altijd leuk om oorbellen te krijgen. MANGO heeft hele coole oorbellen voor een fijne prijs en er is genoeg keuze!
7. Een cadeaubon
De vriend of vriendin voor wie je een cadeautje gaat kopen heeft misschien wel een lange verlanglijst, maar misschien staat er niks op wat binnen je budget past. Dan is het altijd nog een idee om een cadeaubon te kopen van de favoriete winkel van hem of haar. Dan kan je altijd nog bijdragen aan een super leuk item!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top