Fashion

North West nu al knapper dan Kim Kardashian?

North West is nog maar 1,5 jaar oud, maar wat een plaatje is ze. North is gezegend met het beste van beide ouders en daartoe behoren ook de Kardashian-genen. Gisteravond plaatste Kim Kardashian té schattige foto's van haar en North op Instagram.

Kim postte een 'What we're like in front of the paparazzi' foto, waarop ze serieus en strak in de camera kijken en een 'What we're like at home' foto, waarop ze gieren van het lachen. Dat de spruit van Kim en Kanye prachtig is én al over de nodige camera skills bezit, wisten we al onder andere door deze shoot in CR Fashion Book. Maar haar lach zien we minder vaak en daarom genieten we daar nu volop van. Met 1,5 jaar al zó knap, dat betekent alleen maar veel goeds voor de toekomst, niet?!

Er goed uitzien en het ook goed hebben, dat lijkt de toekomst van North. Het schijnt namelijk dat Kim Kardashian haar dochter een privé-eiland cadeau wilt doen. Het gaat om Turtle Island voor de kust van Australië en de bedoeling is een pretpark te bouwen op het eiland. Het eiland kost Kimye zo'n 3,5 miljoen euro...

 

 

What we're like in front of the paparazzi...

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

What we're like at home...

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Missing these three sooooooo bad!!!!

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Deel dit artikel
Back to top